Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el ennyire?
Van egy nagyon jó lány barátom akivel barátság extrázunk.Rajtam kívül még elég sok ilyen szexkapcsolata van.Bevállalós, szereti a furcsa, durva dolgokat.De sok dolgot nem enged(csók, ölelés érzelmeskedés)Pár napja megcsókoltam, ő nem engedte de megtettem.Akkor este nagyon rosszul aludt többször felkelt, remegett, nem kapott levegőt.
Nem ittunk semmit, nagyon megrémültem.Azóta nem ír vissza, nem köszön.A csók miatt lett ilyen?Mi volt az a russzullét?
22f/16l
Mivel lényegében megeroszakoltad azzal, h megcsokoltad, mit varsz?
Ha egy prosti előre kiköti h nincs csók, de te megis megteszed, vszinuleg össze is veret. Ő ha jól értem nem prosti, ha hasonló logikával adja kölcsönbe a testét. A csók sokaknál határvonal az intim szférához. Te ezt engedély nélkül atlepted. Ezért kell bűnhődnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!