Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan erős szerelem ami halálig tart?
Figyelt kérdés
Pl, ha viszonzatlan akkor az adott személy soha nem tud mást szeretni rajta kívül vagy ilyen nincs és úgy is talál majd mást2019. okt. 7. 18:49
1/8 anonim válasza:
Túl lehet lépni rajta. Igaz nincs tapasztalatom, de a szerelem, a nagy Ő jön meg megy, aztán jön egy másik..
5/8 anonim válasza:
Van. De az nem a lángoló érzelmeken (kvázi szerelmen) fog túlélni, hanem a közös akaraton, a kölcsönös tiszteleten, bizalmon, és az együtt küzdésben.
6/8 anonim válasza:
Én egy hetero barátomba 15 éves korom óta bele vagyok zúgva, most 28 vagyok, és nem tudok ellene mit tenni, van más pasi az életemben, de ő mindig megdobbantja szívem, akár hányszor kedves velem vagy a szemembe néz. Elfogadtam, hogy nem lehet semmi az idők során, viszont sosem fogom elfelejteni őt, mindig ez lesz, 13 év alatt nem tudtam elfelejteni.
8/8 anonim válasza:
A Rómeó és Júliában pont az a poén hogy össz-vissz kb. Három nappal a találkozásuk után mindketten meghalnak:D Lehet Shakespeare nem tartotta volna olyan hitelesnek a köztük dúló szenvedélyt ötven éves korukra hat gyermek utánXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!