Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nagyon erős a lelki kielégületlenségem? Arrogánsá, ingerültté váltam.
Figyelt kérdés
Átlagos 30-as nó vagyok,évek óta kapcsolat nélkűl. Ismerkedek,de egyszerűen nem maradnak meg mellettem a Férfiak. Pár szex,és Viszlát. Már úgy hiányzik egy biztos,komoly ,hosszútávú kapcsolat,de semmi. Úgy veszem észre,hogy ezt a férfiak észre is veszik,és menekülőre fogják. Pedig nem vagyok tapadós nő,sőt.. A kapcsolatban nekem elsődleges szempont a másik fél szabadságának tiszteletben tartása. Kezdek beleőrülni,hogy nem hajthatom senki vállára a fejem,és nem csókolózhatok szerelmesen,és nem várhatok senkit meleg étellel esténként. :(2016. aug. 28. 19:46
2/9 A kérdező kommentje:
Az nem segít. Tombolnak a hormonjaim.
2016. aug. 28. 19:51
3/9 anonim válasza:
És mi lenne, ha nem engednéd meg azt a pár szexet? Aki emiatt lelép, az nem is akart többet.
4/9 homo ludensz válasza:
Nehéz ügy. Én kapcsolatban élek és bizonyára görény egy krapek lehetek mert már hosszú ideje minden megcsinál a párom de ha megemlítem a "kedveskedést" mereven elzárkózik.Azon kívül mindenem meg van nincs okom panaszra csak régebben engem is meleg étellel várt most meg nagy "békességben" én az alsó szinten írogatok mint most is neki meg ott a felső szinten az ő szobája. Azért kezdtem úgy hogy nehéz ügy. Nekem csak rosszabb lenne ha osztozkodnánk és ki erre ki arra.Egyedül szerintem még rosszabb.
8/9 anonim válasza:
Hol ismerkedsz?
A legtöbb férfi fél elköteleződni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!