Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő illata, íze mennyire befolyásolja a férfit?
Ugyan ezt mondtam én is xD
Persze volt másik véglet is. Exemet szabályosan édesnek éreztem. Soha nem volt a legkevésbé sem visszataszító az íze, sőt kifejezetten vonzott.
Kérlek.
Szerintem inkább a szerelem, a totális elfogadás a másik fél iránt ami befolyásolja az élményt mint fordítva. Legalább is nálam.
Olyan is volt például, hogy szegényem nem volt felkészülve rám 1-2 hét után hirtelen találkoztunk. Én játszottam vele. Mintha egy oroszlán támadná meg, ő meg ki akart menekülni az ágyból én pedig mintha mindig a súlyos mancsok visszarántanák tartottam. Persze nem állat módjára csak játékból.
A vége az lett, hogy sikerült lehúznom róla nacit xD beleharaptam a popsijába. Diadalmas ragadozóként, erre ijedtébenn fordult egyet és szegényem csupa szőr volt xD
Nem volt ideje és lehetősége se felkészülni rám. De annyira nem érdekelt, pedig általában nem a zsánerem, de őszintén annyira nem foglalkoztatott. A legkisebb fintor nélkül puszilgattam magasra :p
tudományosan bizonyított tény, hogy az illatok és egyéb kémiai anyagok, hormonok, feromonok nagyon is befolyásolják a párválasztást, komoly szerepük van a szexualitásban.
elvben az a szerepe, hogy minél jobban eltérő genetikájú párt találjunk, így az utód génállománya minél erősebb és ellenállóbb legyen.
voltak például olyan kísérletek, hogy izzadt pólókat szagoltattak emberekkel és akikkel a génállományuk jobban hasonlított (különösen rokonok) azoknak a szaga sokkal kevésbé tetszett, mint a minél jobban eltérő génállományúak szaga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!