Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Furcsa, hogy oda vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa, hogy oda vagyok a szép, formás, izmos vádlival rendelkező lányokért?

Figyelt kérdés
Ha csak tudom, megnézem, mennyire izmos, formás egy lány vádlija, lába, bele tudok szerelmesedni ezekbe a testrészekbe:) A többi paraméter sem hanyagolható el, de én valahogy ezen le tudom mérni, mennyire sportos, vagy punnyadt egy lány. Más is "küzd" hasonló gondolkodásmóddal?

2017. máj. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
86%
Én a hátakat szeretem. Szerintem egy lány egyik legszebb része a háta.
2017. máj. 20. 13:20
 2/72 A kérdező kommentje:
De gondolom, abból is megvan, milyen tetszik inkább.. :)
2017. máj. 20. 13:28
 3/72 anonim ***** válasza:
66%
Igen, én is imádom az izmos vádlis lányokat.Ha nem jó a vádlija nem is nézem tovább...
2017. máj. 21. 20:15
 4/72 anonim ***** válasza:
48%
Én is imádom. Hugomnak is jó izmos vádlija van, szerintem ezért is tetszett meg. Utcán meg mindenhol a vádlikat nézem, nagyon izgató.
2017. máj. 22. 07:33
 5/72 anonim válasza:
90%
Nem fura
2017. jún. 18. 17:02
 6/72 anonim ***** válasza:
38%

[link]

imádom a csajt.

2017. jún. 30. 22:28
 7/72 anonim ***** válasza:
75%
Imádom, szeretem a szép női lábakat, így a vádlikat is. Azt vettem észre, hogy a két láb vádlija kicsit eltér minden nőnél vastagság szempontjából, ami talán a jobb-balkezességgel van összefüggésben (erősebb oldal).
2017. jún. 30. 22:35
 8/72 nemethkaroly ***** válasza:
70%

Áhhh! Ti ezt hívjátok izmos vádlinak? Láttátok volna a parasztias családomat. Olyan vádlim van mint másnak a combja, és tiszta feszes IZOM. HMMM. Férfi vagyok, DE!

Vannak rokonaim. Kérem, a női ágnak olyan lába van... húúú. Tudom rokon.. de igen. Azért ezt így kell. Kicsit kellemetlen hogy városban sajnos nincs olyan sok ember izmos lábbal.

Egyébként azért izgató mert az izmos az jó dolog gyerekcsinálási szemszögből, vagy genetikailag vagy tudat-alattilag, valami.

2017. júl. 8. 03:06
 9/72 anonim ***** válasza:
94%
Ami a linkelt lánynak van az nem izmos vádli, a lába egy pálcika. Van egy fajta vádli tipus amit csak elvétve látok, talán jó ha egy nyár alatt egy-kettőt. Életem nagy szerelmének is olyan volt, azóta sem láttam olyat ami hozzá fogható lett volna. Pici, alacsony, vékony lány, a combja is alkatához illő, a lábszára is vékony...lenne, de egy valóban vaskos, dudorodó izomköteg a vádlija. Gyönyörű...
2017. júl. 8. 06:13
 10/72 anonim válasza:
85%

Engem is nagyon súlyos vádli- (és comb-) fétissel áldott meg a sors. Ha meglátok egy domborodó, izmos, formás női vádlit vagy combot, elakadok a mondatban, ha épp beszélek valakivel, ellenállhatatlan kényszert érzek, hogy utána forduljak, és addig nézzem, míg ki nem ér a szemem hatósugarából. A nyeszlett női lábak a legkevésbé se vonzanak, csak a szépen tagolt, feszes, ívelt, izmoktól duzzadóak hatnak meg, de ezek extrém módon.

Egy időben ezen szenvedélyemnek hódolva előszeretettel mentem olyan helyekre szemet legeltetni, ahol sok a bicikliző és futó nő, köztük gyakran előfordulnak az ízlésemnek megfelelő külsejűek. A párválasztásaimban is mindig komoly szerepe volt ennek a szempontnak.

#6: Ez a linkelt csaj tényleg nem izmos, neked nincs fogalmad, mit jelent az izmos vádli. Ez a csak nálam a nyeszlett kategória.

Nálam kb. ezt jelenti az ellenállhatatlan női vádli:

[link]

Vagy ezt:

[link]

Ő se panaszkodhat:

[link]

Egy budapesti "kolléga" stalker videóján egy csinoska:

https://www.youtube.com/watch?v=0JIs7PzwHW8

2017. júl. 10. 02:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!