Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, hogy oda vagyok a szép, formás, izmos vádlival rendelkező lányokért?
#40: Meg kell szokni ezt. Akinek pl. a fogpiszkáló alkatú nők jönnek be, sosem fognak megérteni minket, miért szeretjük a domborodó, izmoktól feszülő, kidolgozott combokat, vádlikat. Sok férfinak pl. kisebbségi komplexusa van, mindenképp legalább ötször erősebbek akarnak lenni a nőknél, mert ettől érzik magukat férfiasnak. Ők gyakran betegesen irtóznak a sportos, erős nőktől, ahogy sokan ugyanilyen okból az okosaktól is világgá futnak. De még ez sem biztos, néha egyszerűen megmagyarázhatatlan, mitől látunk egy testalkatot vonzónak vagy taszítónak. Valami mélyen gyökerező ösztön is lehet mögötte, logikus ok nélkül.
#39 -es vagyok.
Egyik kedvenc, ide vonatkozó YouTube csatornám. Egy lány, aki imádja a combizmait, vádliját, hasizmát demonstrálni:
https://www.youtube.com/channel/UCGJANDf_661nf3yAaOkVXPg/vid..
Szerintem 10/10 -es alakja van.
#41, #39 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!