Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberről tudtad már meg, hogy meleg?
Nyilván nem társkeresőn, hanem a való életben (de nem melegbárban...), pl. egy kolléga elmondta neked, vagy nyílt titokként megtudtad róla. Mert ha úgy vesszük, hogy igaz az, hogy az emberek kb. 10%-a nem hetero, én csak 4 emberről tudok a környezetembem, akik nem azok. (Nyilván mert a többség nem adja ki magát.) Kíváncsi vagyok, hogy más is így van-e ezzel.
Kort is írjatok.

4 mondta el még kb 3ról "lehet tudni". Kb 10-15 olyan van akiről sejthető de nem beszél róla senki.
Szerintem ha mindenki nyíltan vállalná nagyon sokan meglepődnének. Akiket ismerek azokról sem tudja az ismerőseik többsége.

Volt már több.Leg utobb. egy lakást ujjítottam fel.
Kerestem egy ügyes segédet,jött egy 20éves srác
ügyesen festet.Dumcsiztunk,nagyon lányos kinézetű
volt,rá kérdeztem.Talált.A többit a fantáziádra bizom.
58

2 meleg srác, 1 biszex srác, 8 leszbikus lány, 2 biszex lány van a környezetemben illetve az ismerőseim közt.
36/N

Szerintem abszolút reális a 10%.
Sajnos ill. szerencsére a munkahelyemen ez nem téma. Egy csomó srác dolgozik ott, legalább a fele meleg - szerintem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!