Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány emberről tudtad már meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány emberről tudtad már meg, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Nyilván nem társkeresőn, hanem a való életben (de nem melegbárban...), pl. egy kolléga elmondta neked, vagy nyílt titokként megtudtad róla. Mert ha úgy vesszük, hogy igaz az, hogy az emberek kb. 10%-a nem hetero, én csak 4 emberről tudok a környezetembem, akik nem azok. (Nyilván mert a többség nem adja ki magát.) Kíváncsi vagyok, hogy más is így van-e ezzel.

Kort is írjatok.

2019. okt. 3. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
A 10 százalék tiszta hülyeség. Maximum 0.5-1 százalék lehet.
2019. okt. 3. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kettőről tudok a környezetemben
2019. okt. 3. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
6-8% nem 10%, egyébként elég sokról tudtam/tudom
2019. okt. 3. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

4 mondta el még kb 3ról "lehet tudni". Kb 10-15 olyan van akiről sejthető de nem beszél róla senki.

Szerintem ha mindenki nyíltan vállalná nagyon sokan meglepődnének. Akiket ismerek azokról sem tudja az ismerőseik többsége.

2019. okt. 4. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Volt már több.Leg utobb. egy lakást ujjítottam fel.

Kerestem egy ügyes segédet,jött egy 20éves srác

ügyesen festet.Dumcsiztunk,nagyon lányos kinézetű

volt,rá kérdeztem.Talált.A többit a fantáziádra bizom.

58

2019. okt. 4. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy bisex fiu sexelni akart velem 2 sracrol meg csak sejtettem
2019. okt. 4. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2 meleg srác, 1 biszex srác, 8 leszbikus lány, 2 biszex lány van a környezetemben illetve az ismerőseim közt.

36/N

2019. okt. 5. 03:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem abszolút reális a 10%.

Sajnos ill. szerencsére a munkahelyemen ez nem téma. Egy csomó srác dolgozik ott, legalább a fele meleg - szerintem...

2019. okt. 5. 04:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs nagy ismeretségi köröm, így 2 közeli ismerősről, tudom, hogy melegek. És tudok olyanról aki csinálta már sráccal, de aztondta csak egyszeri alkalom volt mert nem jött be neki, de hát az sem hetero teljesen attól.
2019. okt. 5. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Valóságosnak tűnik az a 10%, ha azokból az országokból indulunk ki ahol elfogadóbbak az emberek és ez a statisztika igaz hazánkra is és mindenhova, viszont akik nálunk felválalják... hát olyan 1-5%ra gondolok
2019. okt. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!