Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet megtalálni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megtalálni és használni azt az algoritmust, ami 91% pontossággal mondja meg az emberről, hogy meleg-e, vagy sem? Ti elhiszitek, hogy pusztán az arcról képes megállapítani az ember nemi orientációját?

Figyelt kérdés
[link]

2017. nov. 13. 19:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Na most lett elég az internetből mára. Agyrákot kapok komolyan...
2017. nov. 13. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Régen a facebookon voltak ilyen tesztek. Nem csak azt állapították meg, hogy meleg vagy-e, de még azt is, hogy vámpír vagy vérfarkas.
2017. nov. 13. 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, h nyilvános.
2017. nov. 13. 19:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

#2: meg azt is, hogy kaminos, vagy k**va. Nekem utóbbi jött ki...

F 30

2017. nov. 13. 20:02
 5/17 A kérdező kommentje:
De ez tudományos alátámasztott kísérlet volt, tehát bizonyítva van. Ez nem olyan, mint a BUGYUTA Face-tesztek. Én a magam részéről elhiszem, hogy létezik és nagyon kipróbálnám. Kíváncsi vagyok, hogy működhet... Másnak az érdeklődését fel sem keltette ez? :O Meg lehetne bárkit vizsgálni csupán a képe alapján. Azért ez elgondolkodtató.
2017. nov. 13. 20:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tehették közre, de gyanítom, hogy nemsokára elérhető lesz... Na az lesz a gáz, majd egymás profilképét fogjuk analizálgatni, és a gép soha nem lesz tévedhetetlen, hiába tökéletesítik akármeddig.
2017. nov. 13. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén nem bánnék egy olyan programot, ami 99,9%-ra meg tudná mondjuk mondani.

1. Sokkal könyebb lenne ismerkedni.

2. Az a több százezer meleg, aki titkolja egy kis löketet kapna.

Ha pedig az összes meleg coming outolna akkor kb meg is szűnne a homofóbia...

Persze, ha mondjuk csak egy-két ember vállalja fel valamennyire egy kisvárosban mondjuk az nem hoz nagy változást, magát hozza csak kellemetlen helyzetbe.

De ha kiderülne mondjuk egy 10.000 fős településen 500 emberről, egy 500 fős iskolában 25-ről akkor az emberek is egy kicsit észbe kapnának.

A melegek szerepeltetése sorozatokban is ezért jó...

Az emberek látják a városban is és vidéken is, hogy nem egy pár száz fős, hanem egy pár százezerfős LMBT közösség van és hogy a melegek teljesen normálisak.

2017. nov. 13. 21:37
 8/17 A kérdező kommentje:
Utolsóval maximálisan egyet tudok érteni. :)
2017. nov. 13. 22:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a készülék segítségével módszeresen lehetne irtani a melegeket (Csecsenföld, Afrika, stb.), szerintem ez az egy dolog elég ahhoz, hogy soha ne készüljön ilyen berendezés.
2017. nov. 14. 07:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos sokan fognak meghalni emiatt az elmaradottabb társadalmakban, vagy börtönbe kerülni és a kormány, munkáltatók is használni fogják majd ezt a módszert. Mivel megtudták csinálni az Amerikaiak, ezért én nem kételkedek benne, hogy az oroszok, kínaiak stb. is megcsinálja hamarosan és előbb utóbb bárki használhatja majd.
2017. nov. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!