Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik meleggé "válnak" ők egy bizonyos ember hatására igaz?
Azt mondják, az ember nem válik meleggé!, annak születik aki az, elméletileg...
Lehet, hogy így van, nem tudom...
Engem sokáig csak a nők érdekeltek!
De már gyermek koromban ott volt a gondolat a fejemben, hogy milyen lenne egy fiúval...
De még a gondolatát is elhessegettem, és csak a nőkre koncentráltam!
Aztán hosszú évek alatt kirajzolódott, hogy nem csak a nők vonzanak, hanem a férfiak is!, azaz mindkét nemhez vonzódom... De mire ez tudatosult bennem, addigra már elmúltam 30 éves, és éppen ezért rengeteg olyan élménytől fosztottam meg magamat, amiket már bepótolni nem lehet! Bár igyekszem bepótolni a lehetetlent, talán éppen ezért vonzanak a fiatal fiúk!, a nálam sokkal fiatalabb fiúk...
38/F/Aktív/Bi
Hát 10-11 között voltam amikor egy idősebb (14 volt) cigány srác a suliban gyakran elhurcolt egy sötétebb helyre. Ott mindig le lökött a földre és mindig hozzám dörgölőzött és úgy tett mint ha dugna engem. néha szemből néha hátulról.
Előtte nem igazán vonzott egyik nem se. Vagy legalább nem rémlik hogy bárhogy gondoltam volna egy lányra vagy fiúra.
De miután át mentem egy másik suliba. Elkezdtem erről a srácról álmodni. És mikor reggel fel ébredtem mindig merevedésem volt és elélveztem. Egy tv műsorból meg tudtam mi az ha valaki saját neméhez vonzódik/álmodik és a többi már történelem.
Így ez nekem úgy tűnik hogy hatottak rám az események.
Bár azt is bele lehet magyarázni hogy csak felébresztette bennem az alvó oroszlánt.
Lehetséges ilyen.
Nekem is egy ismerősömet gyermekkorában megrontotta a szomszédja, aztán azóta izgul az idősebb palikra, akik kis fecskében vannak meg nagyjából a szituációnak is stimmelnie kell.
7# Azt honnan tudod hogy a "megrontás" nem tesz melegé? Ha téged nem rontottak meg.
Más játszódik a te fejedben és más azokéban akikkel történt ilyen.
Ez hülyeség, nekem mindig is a fiúk tetszettek.
18/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!