Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik meleggé "válnak" ők egy bizonyos ember hatására igaz?
# 8
A "megrontás" senkit nem tesz meleggé. Ilyen erővel fordítva is igaz lenne: ha egy fiatal meleg fiúra rámászna egy idősebb, erősebb nő, akkor az heteróvá változna.
Fogd már fel, a melegeknek nem arra van szükségük, hogy a melegségük "okait" elemezgessék, hanem arra, hogy egy olyan tényként fogadják azt el, mint hogy valakinek fekete vagy barna a haja.
A tudomány próbálja ezt állítani, de soha nem fognak tudományosan bizonyítani semmit.
A spiritualitás szerint előre bele van írva a lelkünkbe - életfeladatként.
A 13-as hozzászólást mintha én írtam volna. Teljesen egyetértek veled...
Azt tudom, mert egyszer az Èdesanyám elmesélte nekem, hogy koraszülött vagyok, ráadásul az Èdesanyám rendkívülien megszenvedett velem a szüléskor. Akkor az orvos mondta neki, hogy valószínüleg kissé nyomott leszek, de nem beteg; én meg már az óvodában is a fúk után érdeklödtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!