Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik meleggé "válnak" ők egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik meleggé "válnak" ők egy bizonyos ember hatására igaz?

Figyelt kérdés
Vagy ez most hogy van?

2017. szept. 18. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

# 8

A "megrontás" senkit nem tesz meleggé. Ilyen erővel fordítva is igaz lenne: ha egy fiatal meleg fiúra rámászna egy idősebb, erősebb nő, akkor az heteróvá változna.

Fogd már fel, a melegeknek nem arra van szükségük, hogy a melegségük "okait" elemezgessék, hanem arra, hogy egy olyan tényként fogadják azt el, mint hogy valakinek fekete vagy barna a haja.

2017. szept. 19. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Egy fiúról már megszületése előtt eldől, hogy meleg lesz-e, avagy sem ! Genetika...xD Tehát senki nem tehet róla, hogy meleg lesz-e, vagy sem...
2017. szept. 20. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
igaz hogy volt meleg szexuális élményem(beleegyezéses alapon) általános iskolában, viszont 100%-ban biztos vagyok benne hogy nem annak hatására lettem meleg, mert így visszaemlékezve voltak már korábban is annak jelei hogy én meleg vagyok. Példának okán nem autóztam, hanem babáztam..(egyáltalán nem vagyok amúgy feminin, sőt kimondottan fiús vagyok)..meg csináltam olyan dolgokat ami egyértelműsítik ezt, és így értelmet is kaptak később mikor rájöttem hogy akkor ezek gyermekkori előjelei a melegségnek. én úgy gondolom és érzem is hogy melegnek születtem, mert világéletemben soha nem érdekeltek úgy a lányok mint a fiúk. ez az én álláspontom.
2017. szept. 20. 23:53
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Én se úgy gondoltam a dolgot hogy meleg lettem. Hanem hogy ez az esemény hozta felszínre a melegségem.
2017. szept. 21. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Aki meleg lesz, annak nem feltétlenül kell semmiféle esemény, mikor eljön az idő, akkor kezdenek kialakulni a melegség jelei, vagyis, hogy kezdenek tetszeni a fiúk és stb... :D
2017. szept. 21. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A tudomány próbálja ezt állítani, de soha nem fognak tudományosan bizonyítani semmit.

A spiritualitás szerint előre bele van írva a lelkünkbe - életfeladatként.

2018. aug. 13. 07:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A 13-as hozzászólást mintha én írtam volna. Teljesen egyetértek veled...

Azt tudom, mert egyszer az Èdesanyám elmesélte nekem, hogy koraszülött vagyok, ráadásul az Èdesanyám rendkívülien megszenvedett velem a szüléskor. Akkor az orvos mondta neki, hogy valószínüleg kissé nyomott leszek, de nem beteg; én meg már az óvodában is a fúk után érdeklödtem...

2021. máj. 13. 10:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#17-es, korán kezdted te is😄
2021. máj. 13. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!