Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet megtalálni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megtalálni és használni azt az algoritmust, ami 91% pontossággal mondja meg az emberről, hogy meleg-e, vagy sem? Ti elhiszitek, hogy pusztán az arcról képes megállapítani az ember nemi orientációját?

Figyelt kérdés
[link]

2017. nov. 13. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ó, az lényegtelen, hogy tudnak-e csinálni "hitelesen" működő készüléket... Majd, aki útban van nekik, annál sípolni fog. Ülnek már most is politikai ellenfelek börtönökben vélt homoszexualitás vádjával Putyintól délkeletre.
2017. nov. 14. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérünk a pofára osztályzáshoz?

Nehogy már egy gép döntse el helyettem hogy meleg vagyok-e...

2017. nov. 15. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező! Te mennyire vagy csillámpóni?
2017. nov. 15. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy létezik-e, de hatalmas marhaságnak tartom. Döntse el mindenki saját maga, hogy közölni szeretné-e a családjával, ismerőseivel.

Ha valaki belső magánügyének tekinti, nehogy már egy gép, vagy bárki eldöntse róla.

Van egy haverom, tudom, hogy meleg. Azt is látom, hogy titkolni akarja. Még véletlenül sem hozom olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyen felfedni magát. Játszom a hülyét, hogy nem tudom. Miért? Mert tiszteletben tartom az akaratát.

2017. nov. 16. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt a kérdést sem tudtad feltenni...

ami a férfiaknál 81, a nőknél 74 százalékos találati aránnyal határozza meg, hogy melegek-e

Szó sincs 91%-os pontosságról.

Másrészt, tegyük fel, hogy van olyan szituáció, ahol a nemi identitásnak jelentősége van. Ott a 91% is kevés.

Nincs több hozzáfűznivalóm.

2017. nov. 16. 19:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A 14-es válaszolóval értek egyet velem megtörtént amiről mesélt feltörték a gépem és pár közeli ismerősöm megtudta hogy meleg vagyok
2017. nov. 22. 16:56
 17/17 sandrisbp ***** válasza:
100%
Szerintem ha a biszexek kimaradtak (márpedig a belinkelt cikk ezt írja), akkor hülyeség az egész. Ha valaki egy társkeresőn nyilvánosan kimondottan azonos nemű partnert keres, akkor - amennyire csak adottságai engedik - nyilván olyasmi képet tesz fel magáról, ami megfelel a sztereotipikus meleg jó pasinak illete leszbi dögös csajnak....
2022. okt. 12. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!