Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha hetero fiúként nekem jólesik ha egy nagyon jóképü meleg ember azt mondja rám hogy jól nézek ki, cuki vagyok és ilyenek? Nem ébreszt bennem vágyat, csak jólesik.
Ez teljesen normális.
Van olyan ismerősöm akit zavar, sőt dühös ha megdicserik, viszont élvezi ha szidják, gyalázzák.
Ha olyan aspektusból nézzük, hogy gyakorlatilag női szemmel néz rám, kifejezetten.
Csak rám ne mozduljon, mert kijönne belőle a homofób :D
Először is kedves tőled ez a normális hozzáállás felénk. Ez pedig nekünk esik jól, úgyhogy nagy köszönet érte!
Egyébként két heteró fiú is nyugodtan mondhatna néha egymásnak pár elismerő szót, ha van miért, nem dőlne össze a világ... De persze nem teszik, mert ők egymásnak konkurencia, és dicséret helyett inkább nekiállnak kakaskodni, magukat többnek beállítani, a másikat meg földbe döngölni. Hát ez van. Melegeknek nem leszel konkurencia, viszont örülnek, ha adhatnak, és kaphatnak egy-két jó szót. Ez kölcsönös, és szerintem normális érzés.
Szívesen megmondtam volna én is neked, hogy milyen helyes vagy... csak így kép nélkül sajnos nincs miről nyilatkozni.
Hogy szemétség-e a másik félnek visszaflörtölnöd? Vigyázz, te is megütheted a bokád, például vannak olyan nagyon-nagyon-nagyon lányos melegek (valójában azok is), akik azért érzelmi vonalon megindíthatnak valamit egy tényleg heteró srácban is, aztán nézhet. Volt már ilyen a világtörténelemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!