Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves melegek! A szívére vagy a farkára hallgasson az ember?
Egyszerűen az a sajnálatos tény, hogy ketté vagyok érzéseimben szakadva. Lelkileg mely erős mély érzelmekhez vezet, a korombéli / kicsivel fiatalabb srácok fognak meg.
A farkam viszont el van tévedve, nagyon a tőlem 20 - 25 évvel idősebb férfiakra gerjedek. Fantáziálni is arról fantáziálok hogy idősebb sráccal legyek... de lelkileg csak a korosztály érdekel. Mit tegyek?
Nincs ebben semmi rossz. Én is így vagyok ezzel sokszor: vannak olyan típusú pasik, akik szexuálisan nagyon izgatnak, de érzelmeket nem tudnék irántuk táplálni. Olyanok is vannak, akikbe simán szerelmes lennék, de szexuálisan nem izgatnak.
Viszont ha kitartóan keresel s nem adod lejjebb az igényszintedet, akkor előbb-utóbb sikerül találnod egy olyan valakit, akiben mindkét dolog egyszerre megvan.
Szerintem a lelkedre.
Ha valakivel meg van a lelki kapcsolat akkor automatikusan jönni fog a testi is,viszont fordítva hiába jó a szex,ha nem tudsz vele megbeszélni semmit,nem bízol benne,nem igazi társ.
Persze ha alkalmi kapcsolatot akarsz az más téma.
Ha a szívedre hallgatsz,
akkor meleg vagy.
Ha a f..kadra hallgatsz,akkor b..i vagy....
#2-sel értek egyet
én is így voltam, kiéltam magam, és utána megtaláltam a tökéletes pasit, akit már 2 éve szeretek :) 22A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!