Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan emberről aki áprilisi tréfaként arról ír, hogy mennyire gyűlöli a melegeket?!

Figyelt kérdés

Arról ír,hogy mennyire undorítóak, el kellene őket különíteni, megjelölni őket..

Mindezt persze "áprilisi tréfaként"

Szerintetek az ilyen normális?!

2017. ápr. 1. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez nem vicces még jól pofán is verném egy szívlapáttal.
2017. ápr. 1. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szánalmas,és elcseszett élete van annak,aki ilyennel viccelődik..

Ha látnám biztos megtépném. :)

2017. ápr. 1. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondhatom nagyon jót nevettem! Nem a melegeket kéne elásni, hanem aki ilyeneken viccelődik! És biztosra veszem, hogy full komolyan gondolja, csak mivel fél vállalni a következményeit, vicc álarca mögé bújtatja. Gusztustalan!
2017. ápr. 1. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy idióta.
2017. ápr. 1. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha ehhez hozzá teszi hogy áprilisi tréfa, akkor az ellenkezőjét gondolja, tehát imádja és lehet hogy Ő maga is az és szívlapát helyett szívből jövő örömmel venne részt egy dupla anál szárazonban, de csak ha hozhatja a kiskutyáját is : ) áprilisi tréfa. Homi vagyok, szóval ha komolyan gondolta a szívlspátos barátod, egészségére, ez csak egy vélemény kinyílvánítás és attól még Mi melegek érezzük jól magunkat!
2017. ápr. 1. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Szívlapáttal agyonverni a gyűlölködőket, klasszikus
2017. ápr. 1. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
22%

Hát mindenkinek megvan a maga véleménye. Ahogy én élhetek az Alaptörvényben rögzített jogaimmal, úgy az illetőnek is joga van a véleményét kifejteni. Engem ez nem érdekel.

Emberileg ennyi alapján nem mondhatunk róla semmit.

Aki meleg, az borzalmakat élt át, míg elfogadta magát.

Éppen ezért illenék tudnia mindegyikőnknek a lélektanról, hogy a gyűlölködésnek millió+1 oka lehet.

Valamint magyaráztok itt össze-vissza a szívlapáttal agyonverésről. Ez nem gyűlölködés?

Ahelyett, hogy a minket szidalmazókat gyűlöljük, nem lenne érdemes meghallgatni őket?

Ez a nagy gond... Vergődünk állandóan az egyenlő jogokért. Amiknek igen, természetesnek kellene lenniük. De nem azok, mert a társadalom Isten tudja, miért, ezt ítélte nekünk. A történelem pedig igen sok példában megmutatta, hogy a hőzöngés meg a vergődés soha nem vezetett jóra.

Az éremnek két oldala van. Egyfelől mi sz**unk, mert nem bánnak velünk egyenlően. Másfelől viszont ott vannak, akik szerinte ez jól is van így. Ha viszont megértenénk, miért látnak különbséget ember és ember között, akkor aszerint tudnánk célirányosan politizálni.

Ejj-ejj... :)

16/passzív

2017. ápr. 1. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
adom a szívlapátot..ha valaki azzal tréfálkozna veled április 1-je alkalmából hogy meghalt az anyukád egy autó balesetben az vicces? tudom ez kicsit drasztikusabb, de a dolog magától értetődő..
2017. ápr. 1. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
98%
Ezt csak ő gondolja tréfának, amúgy egyáltalán nem az. Szerintem ízléstelen ilyesmivel "viccelni".
2017. ápr. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!