Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már veletek hogy kiderült arról az emberről akivel jártatok/jártok hogy meleg vagy biszex?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 23:25
2/9 anonim válasza:
Nem, de tuti, hogy 5percig állnék csodálkozva h mi a f@sz van...:S
3/9 A kérdező kommentje:
1. most télleg jó vagy 'jó'?
2009. aug. 4. 23:31
4/9 anonim válasza:
Nálam szerencsére ilyen még nem fordult elő. A "legdurvább" annyi volt, hogy "Richard Gere nekem is bejönne...".
5/9 anonim válasza:
első vagyok, szerinted??:D érezd már át a helyzetet.
6/9 anonim válasza:
volt már..kiderült h a barátnőm bisex..és hidd el h jó volt:D..így van rá esély h két lánnyal..és még Ő is akarja..:)
7/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm szakított a barátjával egy csaj miatt :D az ismerősöm is csaj :)
8/9 SzSzili válasza:
Bemegy egy faszi szomorúan egy kocsmába és rendel magának 10 felest. A csapos megkérdezi:
-Maga mitől ilyen szomorú? - Mire a férfi:
-Most derült ki hogy a fiam meleg.
Másnap megismétlődik a dolog, ugyanúgy bemegy a férfi a kocsmába és rendel 10 felest. A csapos megkérdi:
-Még mindig a tegnapi dolog? - mire a férfi:
-Nem, most derült ki hogy az öcsém is meleg.
Harmadnap szintén bemegy a kocsmába és megint rendel 10 felest, mire a csapos:
-Mi van, maguknál már senki sem szereti a nőket? - mire a férfi:
-Dehogynem, a feleségem!
9/9 anonim válasza:
Ez a poén elég ütős volt:D
Velem még nem történt ilyen, egyik exfiúmmal igen, és én voltam az, aki elmondta neki, hogy sajnálom, de lánypárti vagyok. Azóta is jóba vagyunk, néha megdumáljuk a nőügyeinket egy sör mellettXD
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!