Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Benne vagyok nyakig egy dologban és nem tudom mit csináljak. Van a munkahelyemen egy lány akivel olyan kapcsolatban vagyunk mintha a nővérem lenne. Mióta ismerem, nagyon sokat szoktam neki bókolni, a vállára hajtottam a fejem, simogattam , stb, amit ő akkor elutasitott, de ma közölte velem hogy rájött arra mekkora hülye volt, mert neki erre szüksége van, amiket én csináltam és azt mondta hogy a barátságunk kezd több lenni, vagyis ő többet érez és jó lenne ha odabújhatna hozzám, vagy puszit adhatna, stb, engem ez úgy ért mint egy hidegzuhany, nem tudja hogy meleg vagyok, és nagyon fél az elutasitástól mert azt nagyon a lelkére veszi. Én meg nem akarom megbántani véletlen sem, nem tudom mit mondjak neki. Ha részemről nincs vonzódás, ebből úgyse lesz semmi. Mit mondjak neki, nehogy megharagudjon ha megtudja hogy nekem más a beállitottságom2019. szept. 30. 21:21
1/5 anonim válasza:
Pedig az lenne a megoldás hogy elmondod neki..ez lenne fer. Egyszer úgyis el kell mondanod.
2/5 anonim válasza:
Mond ezt: Sajnalom, ha felrevezettelek, tenyleg nagyon jo barat vagy, ezert is viselkedtem igy, nem gondoltam volna, hogy felreerted a szitulaciot. Az a helyzet, hogy en meleg vagyok. Ezt azert mondom el, mert nem akarlak megbantani, es hogy folosleges koroket fussal miattam.
Szerintem egy ilyen megteszi. Elegge korrekt, es nem hinnem hogy egy ilyen szoveg utan elutasitana teged, mint baratot.
4/5 anonim válasza:
Meleg létedre mi a f*nak bokolsz egy csajnak meg miert simogtod mirt hajtod vallara fejed?!
Persze hogy dugni akar veled ezek uzan
5/5 anonim válasza:
1.Rossz helyre írtad
2.Mi a ráknak bókolsz annak a csajnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!