Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy ilyen helyzetben?
Nem valós sztori, csak kíváncsi vagyok a többség mit csinálna ha ilyen helyzetbe kerülne.
Meleg vagy, még nem mondtad el senkinek. Az egyik barátod nagyon bejön. A baráti társasággal iszogattok és nekiálltok üvegezni. A társaságból egy valakit nem ismersz túl jól (ő a kiszemelted egyik barátja, lány), a többiekkel baráti viszonyban vagy (fiúk és lányok vegyesen). A srác aki bejön azt a feladatot kapja, hogy csókoljon meg téged, és ő az a laza típus, meg meg akarja mutatni hogy ő mekkora forma és nagy nevetések között azt mondja, hogy ő bizony meg meri csinálni. Nyilván a te beleegyezésed is kell.
Szóval, mit mondanál, hogyan kezelnéd a helyzetet, ha tényleg régóta vágynál arra, hogy történjen köztetek valami?
Maradjunk elméleti síkon.
Nekem attól függ mit jelent a "még nem mondtad el senkinek" pontosan. Mert ugye nagyon nem mindegy, hogy nem mondtad el még senkinek, de készen állsz rá lelkileg, csak a megfelelő pillanatot keresed. Vagy nem mondtad el senkinek, és rettegsz tőle, hogy kiderül, mert még önmagaddal sem tetted rendbe a dolgot.
Én sokáig az utóbbi voltam. Ilyen helyzetben biztosan nemet mondtam volna gondolkodás nélkül is, mert féltem volna, hogy kiderül vagy akár csak gyanúba keverem magam. Szerintem minden "rejtőzködő" meleg ugyan így tett volna. Ha az előbbi eset az igaz akkor persze bevállalnám, sőt lehet, hogy viccesen még utalnék is rá, hogy nem esik nehezemre a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!