Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Éjjel már nem egyszer ébredek arra h a barátnőm masztizik mellettem az ágyban.
Kihúzódik az ágy szélére és hallom ahogy veszi a levegőt és ahogy elmegy, majd visszabújik a paplan alá és elalszik.
Együtt élünk már 1,5 éve 24 évesek vagyunk, szex olyan heti 3-4-5x van, szerintem neki is kielégítő mert utána általában elalszik.
Szóval mit csináljak, beszéljek vele erről, vagy csak másszak rá olyankor ?
Lehet h kevés vagyok neki ?
Ha lehet inkább lányok válaszára lenék kíváncsi!
2015. dec. 4. 11:55
1/8 anonim válasza:
Lehet olyanrol almodik felkel es kielegiti magat de teged nem szeretne felebreszteni ezzel... Dexsztem kerdezz ra nyugodtan :) 24 L
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
és a privátot is köszönöm
2015. dec. 4. 12:03
3/8 anonim válasza:
én azért beszélnék vele erről ...
az soha nem árt
4/8 anonim válasza:
24 évesen már lehetnétek annyira felnőttek, hogy lekommunikáljátok, ha gondjaitok vannak. Ez nem normális, miért nem fekszik bele álmosan is a farkadba inkább, ha kívánós?
5/8 anonim válasza:
Beszelj vele. A komunikacio csodakra kepes
6/8 anonim válasza:
Beszéljétek meg a dolgot, de az nem hiszem hogy árthat ha legközelebb besegítesz neki.
7/8 anonim válasza:
Mert a maszti más mint a szex és néha az is jól esik. De ha benned kétségek vannak, akkor tényleg normálisan kérdezz rá és kész.
8/8 PearlDiver válasza:
A kérdés inkább az, miért itt teszed fel a kérdést és nem egyből neki...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!