Férfiak, mit csinálnátok az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
A többi férfi kolléga beszologatna nektek egy hölggyel kapcsolatban akivel sok időt töltetek a munkahelyen. Elkezdenetek kerülni az illető hölgyet? Vagy csak azért sem?2015. nov. 25. 20:29
1/8 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit szólogatnak be? Szólogassanak, ha jólesik neki, ez csak őket jellemzi.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt kötelező a hölggyel tölteni neki az idejét,hanem szívesen tette,és ez miatt szologatnak be neki.
2015. nov. 25. 20:32
3/8 anonim válasza:
Irigykednek. Tojnék a véleményükre és ugyanúgy lennék a nővel mint általában.
4/8 A kérdező kommentje:
Irigykednek? Erre nem is gondoltam. Akkor emiatt szivatjak,és szologatnak be neki?
2015. nov. 25. 20:41
5/8 anonim válasza:
Egyik se. Nem vagyok fogyatekos csak azertbol csinaljak akarmit vagy fogyatekosok miatt keruljek valakit. Folytatnam eeletem ugyan ugy mint addig.
6/8 anonim válasza:
Megkérdezném tőlük, miért az én életemmel foglalkoznak a sajátjuk helyett, miért érzik azt, ohfy ők megszabhatják, kivel beszélek? Azzal töltöd el az időd, akivel jól esik, ha csak ilyen dedós szinten tudnak odaböfögni hülyeséget, azt tegyék máshol.
7/8 anonim válasza:
Dehogy kerülgetném...én még persze csak képletesen de az asztalon dugnám meg előttük a csajt. Nehogy már pár unatkozó, irigy,töketlen senkiházi kolléga miatt ne azzal töltsem az időmet akivel szeretném! Azért mert ők nem mernek közeledni a csajhoz mert csak a pofájuk nagy én meg igen?Szánalmas fa.zok. Sz.rnék a fejükre..
8/8 G. Gyula válasza:
Csak azért sem!!!! Az ilyen kollégák csak irigyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!