Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befejeznétek a kapcsolatot egy fiúval ha ilyen helyzetben lennétek?
Két választásod van:
Maradsz a családoddal, akik nem szeretnek téged (hanem csak egy általuk idealizált valakit aki NEM te vagy), és egész életedben el kell nyomnod azt aki valójában vagy
vagy
Maradsz a barátoddal, és a szerelmeddel élsz aki mellett kiteljesedhetsz, és boldogan élhettek együtt, anélkül hogy el kellene nyomni magad, és az lehetsz aki valójában vagy. Ráadásul az anyagi tőkéd is meg van hozzá.
Ez a két opció van, a döntés a tied. Én a magam részéről jól tettem hogy elköltöztem otthonról.
@20:38
Magyarul próbáljon meg jóba maradni a családjával, hátha valami lóvét még le tud akasztani róluk az életben. Hát te is jó nagy erkölcs lovag vagy nem mondom.
olyan jót írt mindenki!
9 esnek is igaza van , de hidd el 9 es vannak olyan emberek akikkel nem lehet beszélni!
Mi a parommal melegek vagyunk jelenleg alberletbe vagyunk én a párom és az anyúkája!
Juniustól kidobtak minket az utcára azaz párom anyúkája elzavart minket szerinted milyen érzés ?
Na mind1 az ilyen nem szereti a gyerekét!
Nem szülő az ilyen hanem egy nagy nulla szégyelje magát...
Megértem a kérdezőt vosszont ha ő csajjal lenne akkor is meg lenne bélyegezve!
Sajnos nagyon sok ilyen ember van ! :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!