Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is befejeznétek egy kapcsolatot ha szeretitek a másikat de sok a vita? Vagy kitartanátok mellette?
Nem mindegy mi a vita alapja, mert ha valami olyan indoka van, ami csak időleges, áthidalható, változtatható, akkor kitartanék. De ha olyan dolog miatt balhézik a párom, hogy változtassak munkahelyet,mert neki nem tetszik vagy hagyjam abba a kedvenc hobbimat miatta, akkor elválnak útjaink.
A legutolsó szakításom amiatt történt, mert nem bírtam elviselni a párom 3 macskáját a házamban. Amikor megismerkedtünk még nem laktunk együtt, akkor is volt macskája, de csak egy. Aztán az meghalt és lett helyette azonnal kettő, majd fél évvel később még egy. Tudtam, hogy a páromnak sokat jelentenek, egyszer volt miattuk balhé, de megértettem, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Mondjuk volt sértődés rendesen amikor közöltem, hogy menjen a macskákkal együtt, de segítettem költözni az anyjához. Miután elment hívtam segítséget és majd 2 napig takarítottunk egy nővel mire nem éreztem a macskaszagot+ ajtófestés+tapéta javítás+ ülőgarnitúra javítás és még hosszasan sorolhatnám.
A jelenlegi baratombak en vagyok az elso komoly parkapcsolata, 4 eve vagyunk egyutt de vagy 10 eve ismerjuk egymast.
Mikor osszejottunk, o 24 volt, es nagyon el volt magaval hogy o egy tokeletes parkapcsolatra vagyik, en voltam neki az elso tartosabb parja hogy ugy mondjam igy o azt hitte hogy egy kapcsolat arrol szol hogy egy eleten at tutyi mutyi igy szeretlek ugy szeretlek .
Azta telt az ido es sokat veszekedtem vele arrol hogy neha normalis ha 2 embernek nem egyezik a velemenye. Megmagyaraztam neki es megmutattam hogy milyen edes am a bekulos szex.
Aztan persze szakitottunk, 2 het kulon, lecsillapodott, rajott hogy mennyire szeret es mennyire szeretem, es azota tenyleg minden tokeletes, eskuvore keszulodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!