Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor is befejeznétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is befejeznétek egy kapcsolatot ha szeretitek a másikat de sok a vita? Vagy kitartanátok mellette?

Figyelt kérdés
Vélemények, történeteket várok. Kivel volt már úgy és milyen volt.
2019. ápr. 9. 05:09
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Ez nagyon sok mindentől függ, többet között attól, hogy milyen jellegű dolgokon folyik a vita. Ha mindennapos dolgokon, ami jelentéktelen, pl hogy milyen mosószert vegyetek vagy hasonló banális dolgokon, akkor igen, mert ez valószínűleg csak a hétköznapi feszültséglevezetés köztetek. Viszont, ha komolyabb gondolkodásbeli különbségekből fakadnak ezek a viták, akkor véleményem szerint ez később csak rosszabb lesz vagy tönkremegy, ha képtelenek vagytok kompromisszumot kötni, így ezt nem feltétlenül kéne erőltetni. Üljetek le és beszéljétek ezt meg, őszintén, kendőzetlenül, felnőttek módjára.
2019. ápr. 9. 06:01
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Abszolút. Kitartanék mellette. De ez ne egyoldalú legyen, szóval érezzem, hogy ő is szeret. Lehet hogy sok dologban különbözünk, és ez tud idegesítő lenni. Viszont ha szeretjük egymást, akkor nem olyan fontosak ezek a viták. A kapcsolat többet ér. Meg ha őneki az kell, akkor inkább engedek, lehet hogy őt tényleg nagyon zavarja az a dolog, engem meg kevésbé. Van, amikor értelmetlen ilyen elvi szinten kardozni.
2019. ápr. 9. 06:04
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
A sok vita, belőlem gyorsan kiöl mindent. Akkor meg már nincs miért kitartanom a másik mellett.
2019. ápr. 9. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy mi a vita alapja, mert ha valami olyan indoka van, ami csak időleges, áthidalható, változtatható, akkor kitartanék. De ha olyan dolog miatt balhézik a párom, hogy változtassak munkahelyet,mert neki nem tetszik vagy hagyjam abba a kedvenc hobbimat miatta, akkor elválnak útjaink.

A legutolsó szakításom amiatt történt, mert nem bírtam elviselni a párom 3 macskáját a házamban. Amikor megismerkedtünk még nem laktunk együtt, akkor is volt macskája, de csak egy. Aztán az meghalt és lett helyette azonnal kettő, majd fél évvel később még egy. Tudtam, hogy a páromnak sokat jelentenek, egyszer volt miattuk balhé, de megértettem, hogy ennek a kapcsolatnak vége. Mondjuk volt sértődés rendesen amikor közöltem, hogy menjen a macskákkal együtt, de segítettem költözni az anyjához. Miután elment hívtam segítséget és majd 2 napig takarítottunk egy nővel mire nem éreztem a macskaszagot+ ajtófestés+tapéta javítás+ ülőgarnitúra javítás és még hosszasan sorolhatnám.

2019. ápr. 9. 08:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Be. Elég volt egyszer sokáig húzni, nem volt értelme, nem fog változni.
2019. ápr. 9. 08:34
 6/6 anonim válasza:

A jelenlegi baratombak en vagyok az elso komoly parkapcsolata, 4 eve vagyunk egyutt de vagy 10 eve ismerjuk egymast.

Mikor osszejottunk, o 24 volt, es nagyon el volt magaval hogy o egy tokeletes parkapcsolatra vagyik, en voltam neki az elso tartosabb parja hogy ugy mondjam igy o azt hitte hogy egy kapcsolat arrol szol hogy egy eleten at tutyi mutyi igy szeretlek ugy szeretlek .

Azta telt az ido es sokat veszekedtem vele arrol hogy neha normalis ha 2 embernek nem egyezik a velemenye. Megmagyaraztam neki es megmutattam hogy milyen edes am a bekulos szex.

Aztan persze szakitottunk, 2 het kulon, lecsillapodott, rajott hogy mennyire szeret es mennyire szeretem, es azota tenyleg minden tokeletes, eskuvore keszulodunk.

2019. ápr. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!