Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyökérség rámozdulni olyan csajra, akit korabban kinézett a legjobb barátom?
Regebben emlegette hogy tetszik neki, és szerintem a csajnak is bejön ő, rákérdeztem hogy miert nem mozdul rá erre azt választ kaptam, hogy őt mas érdekli... 2 csajt is mondott aki kell neki.
Erre megkérdeztem hogy baj lenne-e ha bepróbálkoznék nála.
Annyira megharagudott hogy mit kepzelek magamról hogy olyan csajra nyomulok aki neki tetszik.
Szerintetek mi lehet a baja? Ha neki inkabb masik kettő cssj is jobban kellene?
Szerintem egy nagy gyerek a barátod. Ha tetszik neki, akkor kezdeményezzen nála, ha pedig nem teszi, akkor nehogymár te ne tehesd meg.
Valószínűleg azért nem cselekszik, mert fél. A másik 2 csaj pedig csak kifogás és elterelés.
Barát nőjére, vagy exnőjére sosem mozdul semelyik jóérzésű ember.
Ugyan ez vonatkozik a nőkre is. Már mint a normálisabb nőkre.
2: Nem nője és nem is exnője. Csak "kinézte magának" De rámozdulni már nem mer mert jaaj. Viszont senki más ne merjen összejönni vele, mert a lány az ő "kiszemeltje"
Mint egy taknyos óvodás.
Ha a barátod úgy döntött,hogy nem ismerkedik a lánnyal akkor nyugodtan rámozdulhatsz.
Tényként kellett volna ezt közölnöd vele, nem kérdésként feltenned.
Két csaj kell Neki....+tartaléknak meg akarja hagyni esetleg még azt is, akit Te meg akarsz hódítani..És egyébként még huszat?És azok egyikével se ismerkedjen senki a baráti köréből?
Ugye nem gondolja komolyan?És remélem Te sem a válaszát.
Ha sikerül összejönnöd azzal a csajjal eldőlt a kérdés, ha nem, akkor is. Nyugodtan csábítgasd, nincs ebben semmi.A barátod meg gondolja át,hogy kivel akar ismerkedni, azzal tegye, a többit meg hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!