Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyökérség rámozdulni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyökérség rámozdulni olyan csajra, akit korabban kinézett a legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Regebben emlegette hogy tetszik neki, és szerintem a csajnak is bejön ő, rákérdeztem hogy miert nem mozdul rá erre azt választ kaptam, hogy őt mas érdekli... 2 csajt is mondott aki kell neki.

Erre megkérdeztem hogy baj lenne-e ha bepróbálkoznék nála.

Annyira megharagudott hogy mit kepzelek magamról hogy olyan csajra nyomulok aki neki tetszik.

Szerintetek mi lehet a baja? Ha neki inkabb masik kettő cssj is jobban kellene?

2018. szept. 24. 19:41
 1/9 próbálokkedveslenni ***** válasza:

Szerintem egy nagy gyerek a barátod. Ha tetszik neki, akkor kezdeményezzen nála, ha pedig nem teszi, akkor nehogymár te ne tehesd meg.

Valószínűleg azért nem cselekszik, mert fél. A másik 2 csaj pedig csak kifogás és elterelés.

2018. szept. 24. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Barát nőjére, vagy exnőjére sosem mozdul semelyik jóérzésű ember.

Ugyan ez vonatkozik a nőkre is. Már mint a normálisabb nőkre.

2018. szept. 24. 19:46
 3/9 acelsziv ***** válasza:
100%

2: Nem nője és nem is exnője. Csak "kinézte magának" De rámozdulni már nem mer mert jaaj. Viszont senki más ne merjen összejönni vele, mert a lány az ő "kiszemeltje"

Mint egy taknyos óvodás.

2018. szept. 24. 19:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam olyat hogy a nője volt... hanem azt hogy tetszik neki
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel se nem a barátnője, se nem az ex nője,így egyszerű ego, a barátod úgy van vele, h igaz neki nem kell, de másé se legyen. Önző típus. Ne foglalkozz vele, semmi köze hozzá.
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a barátod úgy döntött,hogy nem ismerkedik a lánnyal akkor nyugodtan rámozdulhatsz.

Tényként kellett volna ezt közölnöd vele, nem kérdésként feltenned.

Két csaj kell Neki....+tartaléknak meg akarja hagyni esetleg még azt is, akit Te meg akarsz hódítani..És egyébként még huszat?És azok egyikével se ismerkedjen senki a baráti köréből?

Ugye nem gondolja komolyan?És remélem Te sem a válaszát.

Ha sikerül összejönnöd azzal a csajjal eldőlt a kérdés, ha nem, akkor is. Nyugodtan csábítgasd, nincs ebben semmi.A barátod meg gondolja át,hogy kivel akar ismerkedni, azzal tegye, a többit meg hagyja.

2018. szept. 24. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, volt egy pasi aki tetszett nagyon, de nem mozdultam rá, mert előbb megakartam ismerni. Elmentünk bulizni, ott volt a barátnőm is aki meglátta ezt a srácot és megkérdezte tőlem, hogy nagy gond lenne-e ha rámozdulna, ugyanis nagyon nagyon bejön neki, lát benne valami extrát. Bár fájt a szívem, de azt mondtam mozduljon rá nyugodtan, mert én azért extrát nem láttam benne, csak nagyon tetszett. Meg is tette, aznap este le is feküdtek, majd a barátnőm másnap már le is koptatta. A srác lelkibeteg lett, és igazából nekem is nagyon szarul esett ez az egész. Azóta nem érdekel a srác, a barátnőmnek meg megbocsátottam belül (neki nem mondtam el soha, hogy rosszul érintett a dolog, hisz kvázi engedélyemet adtam).
2018. szept. 24. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha már valakinek valami gondja van, egyből nem érdekel titeket. Szánalmas.
2018. szept. 24. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
4 És mit mondtál neki, gondolkodó állásponton vagy, vagy reagáltál erre valamit?
2018. szept. 24. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!