Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fekudjek le vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekudjek le vele?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Hasonlo sztori.Kulonbseg az hogy utana neztem neten es szerintem analis repedes, lehet nalam. `fissure` angolul.

Baratommal idaig ovszer nelkul csinaltuk mikor en voltam a passziv reszen.

Kerdes: Most hogy ez fennt van inkabb csinaljuk ovszerrel vagy nelkule? Marmint tegyuk ha hogy aranyer vagy analis repedes van nelem. Igy veszelyes lenne ovszerrel?

Valaszokat megkoszonom

2019. aug. 21. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Óvszer nélkül semmiképp sem kéne, mivel csomó fertőzést elkaphat az aktív fél, mert a végbél tele van baktériumokkal. De amíg az aranyér vagy az anális repedés nem múlik el, addig sehogysem kéne, mert csak rosszabbodni fog a helyzeted. Próbáld ki a reparont, ha nem múlik el menj dokihoz.
2019. aug. 21. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Anális közösüléskor az óvszer használata minden szituációban indokolt. Ha repedést, aranyeret, vagy éles nyilalló érzést tapasztal, akkor célszerű proktorológushoz fordulnia és addig szüneteltetniük a közösülést.
2019. aug. 21. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!