Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fekudjek le vele?
Figyelt kérdés
En es a baratom is 17 evesek vagyunk es mind a kettonknek elso kapcsolata..(2honapja jarunk) mennyi ido utan fekudjek le vele.. Nem sietett meg semmi de mennyi ideig varjak maximum?2017. nov. 19. 00:55
1/9 anonim válasza:
Amikor kettőt üt a harang, és a Hold 80%-os fénnyel süti a földet.
Na, de komolyra fordítva: nincs erre jó válasz, hogy mikor feküdj le vele. Neked kell érezned.
De bármikor is történik meg, ne feledd: védekezzetek!
2/9 anonim válasza:
Az első megadta a megfelelő választ. És mégcsak annyira fiatalok se vagytok hogy azt irjam hogy ez még korai.
3/9 anonim válasza:
Szerintem még ennyi idő után nem kellene. Később könnyen megbánja az ember.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem terveztem h holnap megtesszuk vagy vmi epp az erdekelt h kb. mikor mennyi ido utan lenne idealis
2017. nov. 19. 01:23
5/9 anonim válasza:
2 hónap elég arra, h kavarjatok, randizzatok stb. ha eléggé ismered akk, sex is lehet. Nekem a legtöbb 3 hó volt, amíg nem szexeltünk. Tovább nem érdemes várni, mert oké, h első (nekem 1,5, hónap volt, az első szűz-szűz) utána úgy gondolom, h 2 hónap után már sima ügy, ha normális a kapcsolat :) utána veszett fejszenyele :D
6/9 anonim válasza:
Na 2 hónap után egy szűz kislány ne adja oda magát. Nem mindenki olyan könnyű vérű,mint az előttem szóló
7/9 anonim válasza:
Akkor feküdtem le amikor mindketten úgy érzitek, hogy készek vagytok elveszíteni. Ne siessétek el mert megbánhatjátok. Olyannal veszítsétek el akivel késöbb sem bánod meg, hogy vele veszítetted el.
8/9 anonim válasza:
Én 1 hónap után feküdtem le vele, én is szűz voltam. De még mindig eggyütt vagyubk és reméllem sokáig. Na de akkor tedd meg ha már biztos vagy magadba.
9/9 anonim válasza:
maximum soha
minimum most
amúgy mikor elérkezettnek látod az idejét, ha úgy gondolod hogy ha szakítanátok is később biztos hogy nem bánnád meg a dolgot :) ne azért akarj valakivel lefeküdni hogy végre elveszítsd, vagy mert régóta együtt vagytok, inkább azért mert úgy érzed hogy itt az ideje és hogy soha nem bánnád meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!