Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fekudjek le vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fekudjek le vele?

Figyelt kérdés
En es a baratom is 17 evesek vagyunk es mind a kettonknek elso kapcsolata..(2honapja jarunk) mennyi ido utan fekudjek le vele.. Nem sietett meg semmi de mennyi ideig varjak maximum?

2017. nov. 19. 00:55
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Amikor kettőt üt a harang, és a Hold 80%-os fénnyel süti a földet.

Na, de komolyra fordítva: nincs erre jó válasz, hogy mikor feküdj le vele. Neked kell érezned.

De bármikor is történik meg, ne feledd: védekezzetek!

2017. nov. 19. 01:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első megadta a megfelelő választ. És mégcsak annyira fiatalok se vagytok hogy azt irjam hogy ez még korai.
2017. nov. 19. 01:04
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem még ennyi idő után nem kellene. Később könnyen megbánja az ember.
2017. nov. 19. 01:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem terveztem h holnap megtesszuk vagy vmi epp az erdekelt h kb. mikor mennyi ido utan lenne idealis
2017. nov. 19. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
2 hónap elég arra, h kavarjatok, randizzatok stb. ha eléggé ismered akk, sex is lehet. Nekem a legtöbb 3 hó volt, amíg nem szexeltünk. Tovább nem érdemes várni, mert oké, h első (nekem 1,5, hónap volt, az első szűz-szűz) utána úgy gondolom, h 2 hónap után már sima ügy, ha normális a kapcsolat :) utána veszett fejszenyele :D
2017. nov. 19. 01:31
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Na 2 hónap után egy szűz kislány ne adja oda magát. Nem mindenki olyan könnyű vérű,mint az előttem szóló
2017. nov. 19. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor feküdtem le amikor mindketten úgy érzitek, hogy készek vagytok elveszíteni. Ne siessétek el mert megbánhatjátok. Olyannal veszítsétek el akivel késöbb sem bánod meg, hogy vele veszítetted el.
2017. nov. 19. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Én 1 hónap után feküdtem le vele, én is szűz voltam. De még mindig eggyütt vagyubk és reméllem sokáig. Na de akkor tedd meg ha már biztos vagy magadba.
2017. nov. 19. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:

maximum soha

minimum most

amúgy mikor elérkezettnek látod az idejét, ha úgy gondolod hogy ha szakítanátok is később biztos hogy nem bánnád meg a dolgot :) ne azért akarj valakivel lefeküdni hogy végre elveszítsd, vagy mert régóta együtt vagytok, inkább azért mert úgy érzed hogy itt az ideje és hogy soha nem bánnád meg :)

2017. nov. 19. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!