Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ido utan fekudjek le vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan fekudjek le vele?

Figyelt kérdés
egy hete vagyok egyutt a 22 eves baratommal en 15 vagyok felek hogy hamar le akar majd fekudni de en nem vagyok benne biztos hogy nem csak arra kellenek neki de felek ha meg nem fekszem le vele el hagy mennyi a minimum ido amit varnom kell es ha tul sokaig varatatom nem fog elhagyni?
2016. febr. 29. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen korán e miatt elhagy, akkor csak arra kellettél neki. Majd adja magát a szituáció, van akinél pár hét, másoknál több hónap. Totálisan egyénfüggő a dolog.
2016. febr. 29. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
5%
ez szerintem egyértelmű
2016. febr. 29. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázd vele, hogy te még nem állsz készen, és ha őszinték a szándékai várni fog.

15 évesen szerintem ráérsz még, persze igazán az számìt mennyire vagy érett és felkészültél-e. Tudod, szüzesség csak egy van.... :)

2016. febr. 29. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg egyértelmű,hogy ne feküdj le vele mert csak arra kell én el neki
2016. febr. 29. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még csak ne is gondolkozz ezen.

Egy hét az semmi. Hónapok múlva majd elgondolkozhatsz rajta.

Ha azért elhagy, mert még nem feküdnél le vele, akkor nem is érdemes arra, hogy vele legyél és neki add a szüzességedet. Csak akkor feküdj le vele, ha te akarod. Ne félelemből tedd meg, mert nagyon meg fogod bánni.

2016. febr. 29. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
dexii én a 2-s vagyok, és ezt mondom én is
2016. febr. 29. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Akkor nem vagyok egyedül aki igy látja
2016. febr. 29. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

22 évesnél nem találtál fiatalabbat?

Retteghetsz attól,hogy le akar fektetni, ha neked egy ilyen "kapcsolat" kellett.

Ne feküdj le vele.....inkább soha.

Nem mondom, hogy ne légy már hülye, mert neked már olyan mindegy.

2016. febr. 29. 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Most teljesen őszintén megmondom, hogy van egy 14 éves barátnőm, aki összejött egy 25 éves fiúval. Az okát máig nem értem, templomból ismerik egymást, az életbe nem gondoltam volna róla.

A lényeg az, hogy hasonló helyzetben volt (már ahogy én tudom), és végül - bár állítása szerint alig történt valami - de hát megtörtént a dolog. Nekem másfél héttel később vallotta be, majdnem sírva fakadt, úgy megbánta. Már előtte is voltak viták - vagy éppenséggel semmi, ez volt a probléma, onnantól kezdve viszont a srác le se szarta. Ezek után nagy győzködések árán rávettem a barátnőmet, hogy beszéljen a fiúval - sms-ben sikerült. Aki végül azzal reagált, hogy hát ő szereti, de a kapcsolatért a lánynak is kell tennie. Miközben ő volt az, aki hmmmm de le se szarta! (Még mindig áll a bál.)

Szóval szerintem, NE! Bármennyire is vagyok romantikus és hiszek az igaz szerelemben, ami mindentől független, hét év van köztetek, te most kezdted a gimit ő meg már felnőtt. És ahogy nézem, az egy húron pendülés sincs meg, ha tele vagy kételyekkel és a fiú sem tűnik túl elhatározottnak, akkor valószínűleg pofára fogsz esni. Ha meg ezért elhagy, akkor jobb is. Ne akarj ilyen barátot, keress egy aranyos korodbeli fiút, aki tényleg szeret.

14L

2016. febr. 29. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!