Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy amikor nincs szex a ferjem elvalja hogy csak azert mert o szeretne fekudjek le vele, es ha nem akkor meg nem szol hozzam?
Nem normalis, ez nem igy mukodik.
Azonban az se normalis, ha te folyamatosan nem akarod, akkor ott valami baj van. Most nem azt ertem ezalatt ha neha neha nincs kedved, ez mindenkivel elofordul, es attol hogy hazassagban eltek meg nem "alapjog" a szex, de ha ez egy tartos elhidegules, akkor ott baj van.
Az lenne a normális, ha mindketten szeretnétek. Úgy nyilván nem jó, ha csak az egyik fél, a másik meg csak kényszerből. De a férjedet is értem, hogy vágyik a szexre.
Mi 13 éve vagyunk együtt a férjemmel, és ugyanúgy kívánjuk egymást, mint korábban. Mondjuk nem is úgy zajlik, hogy megkérdezzük, hogy na ma lesz-e valami :) Nem szoktuk előre megbeszélni. De szinte minden nap van.
Ahogy írod, te már nem igazán szereted, nem kívánod. Szerintem nem várhatod el tőle, hogy a jövőben így, szex nélkül élje az életét.
Mit szeretnél? Vele maradni és valahogy újra ébreszteni a lángot? Vagy külön menni?
menjünk szét... ja persze, a gyereket meg gondolom magadnak akarod
rendelj neki egy prostit, ha már te nem fekszel le vele
Valószínűleg ő nem szeretne külön menni. Ez nagyon nem fair, hogy ha nem tetszik valami, akkor menjen el.
Ha ilyen rossz vele, akkor miért nem lépsz te? Miért kell ennyire a másikra tolni a felelősséget, amikor nem is ő akarna menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!