Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normalis hogy amikor nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy amikor nincs szex a ferjem elvalja hogy csak azert mert o szeretne fekudjek le vele, es ha nem akkor meg nem szol hozzam?

Figyelt kérdés
10 eve vagyunk egyutt.van egy 3 eves kisfiunk.Amiota megvan a fiam azogta kevesebbet vagyunk ugy egyutt.En nem akarom a ferjem igen.Es este is megkerdezte na lesz valami?Mondtam neki hogy nem most nincs kedvem hozza.Es ma reggel meg koszonni se koszont amikor ment munkaba.Mar nem szeretem ugy mint regen lehet ez az oka amiert nem akarom.De 10 ev hosszu ido.Persze hogy mar nincs az a nagy szerelem mint a kapcsolat elejen.Nagyon sokszor voltunk mar ugy egyutt hogy az o kedveert,pedig en egyaltalan nem akartam....
2014. máj. 7. 08:37
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
75%

Egy újabb példa arra, h miért nem akarnak a férfiak megházasodni. Már megvan a gyerek, le a férfi igényei le vannak szarva. Ha nem tetszik a heti-kétheti szex, lehet menni, de a gyerek+vagyon marad.

Kiráz a hideg basszus, h egy olyan nővel maradjak, mint te vagy...

2014. máj. 7. 08:50
 12/52 A kérdező kommentje:
te milyen vagyonrol beszelsz?ha tudni akarod csak adossagunk van.es egyedul nagyon nehez lenne a gyerekkel.az meg hogy miert nem hagyom el?mert allandoan azt mondja hogy megoli akkor magat ha elhagyom.
2014. máj. 7. 08:52
 13/52 A kérdező kommentje:
amikor o is normalis es odafigyel ram es tenyleg erzem hogy torodik velem akkor van szex.de altalaban mindig csak mar este kedveskedik ha akar valamit
2014. máj. 7. 08:54
 14/52 A kérdező kommentje:
a masik meg az hogy a gyerekkel sem foglalkozik ugy ahogy kene,pici koratol egyedul vagyok vele.nem pelenkazta nem furdette,ha megkertem akkor sem segitett.most is egy heten kb osszesen fel orat jatszik vele...
2014. máj. 7. 08:56
 15/52 anonim ***** válasza:
84%
Látom kérdező tipikus női hadviselést folytatsz! Nem neked tetsző válaszokat kaptál, akkor már iszik is a férjed. Még néhány neked ellentmondó komment és gondolom a családját is verni fogja! Ha igazat irnál kommetjeidben, akkor ezeket a fontos tényekek már a kérdésedbe beleírtad volna! Nem ilyan röviden fogalmaztál! Szánalmas vagy!!!
2014. máj. 7. 08:56
 16/52 anonim ***** válasza:
73%
Vérig sértetted, és porig aláztad a férfiasságát. Ezért nem szól hozzád:)
2014. máj. 7. 08:57
 17/52 anonim ***** válasza:
68%
És az ilyeneket veszik el a férfiak...aki meg megérdemelné, az a macskáival öregszik meg, ha csak nem keres külföldön, ahol vannak még igényes emberek...
2014. máj. 7. 08:57
 18/52 anonim ***** válasza:
68%
Ja, hagyd el, jobbat érdemel tenálad! Sajnálom szegényt!
2014. máj. 7. 08:58
 19/52 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk azt se nagyon értem, hogy 1db gyerek mellett mitől vagy te annyira fáradt, hogy a másik embert figyelembe sem veszed.

Szerintem a legegyszerűbb-és legalább nem alázod szana szét, ha a szemébe megmondod, hogy nem szereted és irritál a közeledése.Elmult. Még mindig jobb és kíméletesebb, és szerencsétlen nap mint nap nem lesz szétalázva.

2014. máj. 7. 08:59
 20/52 A kérdező kommentje:
ez mind igaz.heti 2 uveg konyakot megiszik.azt soha nem mondanam hogy ver minket mert ez nem igaz.de olyan konnyen tudtok itelkezni,pedig ha a ti csaladotokba szetneznenk biztos nem olyan csillogo villogo eletet eltek mint amilyennek ti irjatok vagyu gondoljatok...
2014. máj. 7. 09:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!