Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy amikor nincs szex a ferjem elvalja hogy csak azert mert o szeretne fekudjek le vele, es ha nem akkor meg nem szol hozzam?
Én az ilyenek miatt nem akarok megházasodni sosem.
Egy házasságban hétszázféle dolognak kell jól mennie és ha már egy dologgal baj van, ahogy a kérdező esetében is, már akkor összeomolhat az egész hóbelevanc és jöhet a válás, tönkremegy mindenkinek az élete, pláne a gyerekeimé, ha vannak.
Kinek kell ez a sok koncolkodás? Nekem biztos nem.
22/F
Szerintem te vagy önző. Nem várhatod el, hogy így éljen melletted. Nem veled, melletted. Te fogod másik nőhöz elüldözni. Utána meg az lesz a bajod, hogy a szemét pedig megkapott mindent, még heti egyszer a szexet is hagytam neki.
Okos nő úgy alakítja a dolgokat, ahogy akarja.......
A gyerekem pedig tényleg a gyerekünk, de ez már tényleg csak részletkérdés, ámbár jól mutatja, hogy ebben is önző vagy.
Nem,nem normális az amit a férjed művel.
Üljetek le és beszéld meg vele a problémádat.
Azért a válaszadók nem piskóták.Azért megnézném hogy kinek lenne úgy kedve hozzá hogy csak odavetik neki hogy "na lesz valami"
Már régen rossz, hogy a szex az kérdéssel dől el.
Kérdező,nem csodálom, hogy nem fekszel le vele,ha rosszul érzed magad a kapcsolatban.
Ha látod értelmét helyrehozni,akkor beszélj vele arról, hogy mit is szeretnél ebben a kapcsolatban.
46:
Én írtam, hogy ha ölelésre vágyom, akkor odamegyek és hozzábújok.
De nyilván ő is szokott engem szeretgetni.
De ha én nem tenném sose, csak elvárnám, hogy ő tegye, akkor lehet, hogy ő sem tenné.
Ezek kölcsönös dolgok, nem olyan, hogy én csak elvárom.
Azért is tanácsoltam a kérdezőnek, hogy próbáljon kedveskedni, és akkor talán a férje is kedvesebb lesz.
Az nem megoldás, hogy nem teszek semmit az ügy érdekében, csak várom, hogy úgy magától megoldódjon.
Olyat meg nem is lehet elvárni a másiktól, amit én magam nem teszek meg.
"Normalis, hogy"
Hat szerintem meg NORMALIS, hogy lecsokkent a libidod. Meg lehet kovezni nyugodtan, de amikor az anyai erzesek felebrednek akkor a hazastarsi erzesek egy Anyukanal jelentosen lecsokkenek.
Amikor a ferjednek nemet mondasz, akkor meg pontosan annyit kozolsz, hogy "szar pasi vagy". Az, hogy ez mikor milyen reakciot valt ki, az meg emberfuggo. Valaki bedurcizik, valaki serteget, valaki probalkozik, valaki felremegy, valakik elvalnak. De ez egy folyamat. Ti most vagytok a koveteles fazisaban.
Naivsag azt kepzelni, hogy a ferjed fogja ezt egyedul megoldani. Es azt is naivsag kepzelned, hogy ennel nagyobb parkapcsolati problemaban mar soha nem lesztek.
Megprobalhatnal te is tenni az ugyert. Mikortol tudsz visszamenni dolgozni?
UI: Mi is kulfoldon elunk.
Nem, nem normális. De az sem, hogy a szexuális problémáitokat nem vagytok képesek megbeszélni és megoldani EGYÜTT.
Változtassatok MINDKETTEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!