Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normalis hogy amikor nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy amikor nincs szex a ferjem elvalja hogy csak azert mert o szeretne fekudjek le vele, es ha nem akkor meg nem szol hozzam?

Figyelt kérdés
10 eve vagyunk egyutt.van egy 3 eves kisfiunk.Amiota megvan a fiam azogta kevesebbet vagyunk ugy egyutt.En nem akarom a ferjem igen.Es este is megkerdezte na lesz valami?Mondtam neki hogy nem most nincs kedvem hozza.Es ma reggel meg koszonni se koszont amikor ment munkaba.Mar nem szeretem ugy mint regen lehet ez az oka amiert nem akarom.De 10 ev hosszu ido.Persze hogy mar nincs az a nagy szerelem mint a kapcsolat elejen.Nagyon sokszor voltunk mar ugy egyutt hogy az o kedveert,pedig en egyaltalan nem akartam....
2014. máj. 7. 08:37
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
78%

'amikor o is normalis es odafigyel ram es tenyleg erzem hogy torodik velem akkor van szex.

A szex érzelmi és testi kielégülésre szolgál, az nem "jutalom".Hanem normális emberi szükséglet, amire egy érett személyiségnek szüksége van.Azt nem kiérdemeltetjük, hanem magunktól adjuk.

2014. máj. 7. 09:02
 22/52 anonim ***** válasza:
95%
Azért a "na lesz valami" kezdeményezésre nekem se lenne sok kedvem. Üljetek le nyugodtan, és beszéljétek át a helyzeteteket. Bár én már a pia miatt is elválnék, ha nem állna le vele, nem a szex miatt.
2014. máj. 7. 09:03
 23/52 anonim ***** válasza:
43%
Na most már nem csak szex nem megy neked, de már írni se tudsz! Mondom hagyd el. Ne kínozd, alázd mások előtt szegényt! Te meg kerülj el minden férfit messziről!!!
2014. máj. 7. 09:04
 24/52 anonim ***** válasza:
69%
Ha tudnád, milyen életet éltem én...mégsem taktikázok, nézek hülyének senkit, mert én még tudok szeretni.
2014. máj. 7. 09:04
 25/52 A kérdező kommentje:
21-es.amikor teged a parod egesz nap leszar,nem torodik veled,meg egy csokot se ad,akkor este te hogy allsz hozza?es erdekes modom este meg bujik mert o akar valamit.holott nappal is lett volna ideje picit foglalkozni velem,megolelne vagy valami akkor en is maskepp allnek olyenkor hozza.olyan nagy dolog hogy hianyolom a torodest?
2014. máj. 7. 09:05
 26/52 A kérdező kommentje:
mi bajod van az irasommal????kulfoldon vagyott itt nincs ekezet
2014. máj. 7. 09:06
 27/52 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező: én nem elvárok bármit is, hanem adok,elsőként, azt ami belőlem jön, ha szeretem az illetőt.

21 voltam

2014. máj. 7. 09:08
 28/52 anonim ***** válasza:
82%

Ha vágysz napközben egy ölelésre, miért nem mész oda hozzá és öleled meg? Miért kell várni, hogy ő megteszi-e.

Biztosan neki is jól esne, és az ilyen kis kedvességektől érezné, hogy azért még érzel iránta, és akkor ő is kedvesebb lenne.

Tényleg igaza van, aki azt írta, hogy taktikázol.

Én ha ölelésre vágyom, odamegyek a páromhoz és hozzábújok. Ennyi. Nem várom, hogy na kitalálja-e, hogy éppen mire gondolok, aztán ha nem, akkor megsértődöm rá.

2014. máj. 7. 09:10
 29/52 anonim ***** válasza:
69%

3 éves gyerek mellett meg simán lehet a partnerre figyelni.

Szóval szerintem, nem hogy gyerek nem való neked, de normális emberi kapcsolat sem, mert érzelmileg éretlen vagy arra, hogy mással törődj érzelmileg. Magadat kéne helyrekapnod de nagyon.

2014. máj. 7. 09:10
 30/52 anonim ***** válasza:
82%
az a baj, hogy tök más síkon és időben szeretnétek kielégíteni a szükségleteiteket... kérdező! könyörögve kérlek, hogy szállj magadba! szerinted mennyire normális egy kapcsolatban az, hogy fegyverként használod a szexet? nyilván nem mondom azt, hogy feküdj le vele, ha neked nem jó (mert ha egészséges ember, azt ő sem élvezi), de kicsit tekints már ki az önsajnálatodból! ez a kapcsolat nem arról szól, hogy te 100%-ig jól érezd magad benne, van ott egy másik ember is, nem tudom, mi kell ahhoz, hogy észrevedd... csak egyetlen nap erejéig próbáld ki azt, hogy kedves vagy vele, törődő, nem morogsz, este aktív... és meglátod, hogy viszonozni fogja! nekem se lenne kedvem munka előtt olyan nőt csókolgatni, meg napközben simogatni, aki minden éjszaka elküld a fenébe...
2014. máj. 7. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!