Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randi utan fekudjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randi utan fekudjek le vele?

Figyelt kérdés

3szor randiztunk,de a 3.talin megmutatta a házát es leakart fekudni velem. Viszont korainak tartottam igy nem mentem bele. Viszont en is vágyok ra,igy gondolkodom,hogy a kovetkezo talin belemenjek-e.( Ő 22 éves)

Mit gondoltok errol? Lehet a szandekai nem komolyak es CSAK azt akarja...?

18/L

2016. júl. 21. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
őszinte leszek...a legtöbb azt akarja várasd és ha komolyan érdekled ki derül..mond el neki h te is kívánod de egyrészt korai és meg akarod tudni mik a szándékai..szerintem egy kapcsolat alapja az őszinteség és ha egyenes vagy 18L
2016. júl. 21. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak szex a lényeg akkor bármikor. Ha normális kapcsolatot akarsz akkor először meg kéne ismernetek egymást... ami nem 1-2 hónap hanem jóval több időt igényel.
2016. júl. 21. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, ennyiből úgy tűnik már tűkön ülsz, úgyhogy talán ne várd meg az újévet, ami soha nem jön el... Lehet, hogy csak azt akarja, de lehet, hogy nem csak azt és még amazt is. Legfeljebb jól érezted magad egyszer. :-)
2016. júl. 21. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá mit akar konkrétan.

Ha te is csak szexet akarsz menj bele, ha többet ő meg csak azt, akkor hagyd.

Te tudod.

2016. júl. 23. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!