Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Màr minden baratom volt lannyal csak en nen meg szuz vagyok es 19eves vagyok. Ez annyira iosnek szamit, hogy mar kellett volna?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 17:58
1/7 Jsbsnaj válasza:
Ha gondolod én segítek benne, hogy ne legyél szűz. Írj privatban.
2/7 anonim válasza:
Elsőnek írni tanulj meg fiacskám.
3/7 anonim válasza:
Ha van/volt párkapcsolatod, akkor nincs probléma. Nem kell ezt siettetni. Ha félsz vagy nem tudod hogyan közelíts testileg a párodhoz, tanulj valamilyen masszázst pl. Ez jó kifogás lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2019. júl. 21. 18:47
7/7 anonim válasza:
Nincs olyan életkor, amikor már kellett volna. Még csak nem is kell. Lehet, hogy Gyurika, ha megtudja, elszórakozik rajta, mert abban a téveszmében él, hogy csak az a férfi valaki, aki már lefeküdt egy nővel, de ez badarság és éretlenségre vall.
Ne aggódj miatta, fölösleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!