Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legjobb lány barátom miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb lány barátom miért akadt ki azon, hogy két lánnyal fogok szexelni szombaton?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Mert őt nem vetted be negyediknek.
2016. máj. 31. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy az első mondja nagyjából.

Valószínűleg többet akar tőled és az már neki is sok volt és elszakadt a cérna hogy őt nem veszed számba szexuálisan de két (az ő szemében) 'luvnyával' egyszerre együtt leszel

2016. máj. 31. 20:35
 3/15 anonim válasza:
41%

Én azon is kiakadtam h részegen smárolt valami csajjal akire nem is emlékszik.

Szerintem ha ilyet megtudnék róla hagynám a barátságot. Nem féltélenységből mert a részemről nincs szerelem. Csak a tudat h egy ilyen ember van a közelemben nagyon kiakaszt. Ilyen lányokkal sem barátkozom. Ha tisztességes normális emberként ismertem meg akkor ilyet ne csináljon. Legyen párja. Annak még örülnék is. De hogy 2 idegen bulát? Csak úgy? Na ne viccelj. Hagynám a fenébe. Aztán még 1x nálam is bepróbálkozna vagy elkezdené semmibe venni a nőket.. Én komolyan nagyon kiakadnék.

2016. máj. 31. 20:40
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
Utolso velemenyet adom.
2016. máj. 31. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
Ezért nem barátkozom lányokkal. Szerintem egyik se való barátnak.
2016. máj. 31. 20:52
 6/15 anonim ***** válasza:
miért kellene ezen kiakadni? ált. a csajoknak két csoportja van, a konzervatív, meg a vadabb... ritka az átmenet és ez tényleg megnehezíti a barátságot. én a lány barátaimnak simán el szoktam mondani ilyeneket, hogy részegen smárolok valakivel, ők is ezt csinálják, engem se zavar, ezért vagyunk csak barátok.
2016. máj. 31. 21:12
 7/15 Eric Griffin ***** válasza:
78%
Jézusom hármas, azért, dobnál egy barátot, mert lefekszik 2 emberrel, mert ettől ő rossz ember lesz??? Mi az, hogy ettől ő rossz emberré válik? Nagyon nem vagytok tisztában a barátság lényegével. Ez, hogy esetleg valaki fűvel-fával összefekszik mennyire érinti a barátságotokat? Meg mi az, hogy legyen párja annak akivel te barátkozol? Milyen elvárások ezek??
2016. máj. 31. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Egy igazi barátság feltétlen. Engem nem zavarna. Az Ő élete. Barátként max. tanácsot adnék neki.

Nem azt mondom, hogy közömbös kell, hogy legyen... de kiakadni túlzás. Kivéve, ha valami bújkál ott méllyen... Nekem is vannak fiú barátaim, cifrábbnál cifrább dolgokkal, de sosem akadtam ki rajtuk...

2016. máj. 31. 21:50
 9/15 anonim ***** válasza:
#1 Azért mert először egy harmadik kéne.
2016. jún. 1. 00:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csatlakozni szeretne .
2016. jún. 1. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!