Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb lány barátom miért akadt ki azon, hogy két lánnyal fogok szexelni szombaton?
Ahogy az első mondja nagyjából.
Valószínűleg többet akar tőled és az már neki is sok volt és elszakadt a cérna hogy őt nem veszed számba szexuálisan de két (az ő szemében) 'luvnyával' egyszerre együtt leszel
Én azon is kiakadtam h részegen smárolt valami csajjal akire nem is emlékszik.
Szerintem ha ilyet megtudnék róla hagynám a barátságot. Nem féltélenységből mert a részemről nincs szerelem. Csak a tudat h egy ilyen ember van a közelemben nagyon kiakaszt. Ilyen lányokkal sem barátkozom. Ha tisztességes normális emberként ismertem meg akkor ilyet ne csináljon. Legyen párja. Annak még örülnék is. De hogy 2 idegen bulát? Csak úgy? Na ne viccelj. Hagynám a fenébe. Aztán még 1x nálam is bepróbálkozna vagy elkezdené semmibe venni a nőket.. Én komolyan nagyon kiakadnék.
Egy igazi barátság feltétlen. Engem nem zavarna. Az Ő élete. Barátként max. tanácsot adnék neki.
Nem azt mondom, hogy közömbös kell, hogy legyen... de kiakadni túlzás. Kivéve, ha valami bújkál ott méllyen... Nekem is vannak fiú barátaim, cifrábbnál cifrább dolgokkal, de sosem akadtam ki rajtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!