Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes lenne megcsalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne megcsalni a barátnőmet az anál miatt?

Figyelt kérdés
Pár hónapja jöttünk össze, a szex jó vele, meg elég jól elvagyunk együtt, de az análról sajnos hallani sem akar. Én viszont nagyon kíváncsi lennék már rá, hogy milyen lehet és így vagy úgy, de ki szeretném próbálni. Eddig türelmesen álltam a dologhoz, próbáltam lépésről lépésre haladni és először ujjal, nyelvvel csinálni neki ott (egyébként élvezte is), gondolva, hogy utána jobban érdekli őt a dolog, de ennél többet azóta sem engedett. :D Nemrég újra elkezdtem beszélni egy régebbi lány ismerősömmel és valahogy szóba került ez a dolog, elmeséltem neki ezt és mondta, hogy ő már elég sokszor csinálta és ha gondolom, akkor próbáljam ki vele. Srácok, ti élnétek egy ilyen lehetőséggel? 18F
2019. júl. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
9%
Hú, a sok szexuálisan frusztráltka hogy kiakadt egy kis potya popsiszex miatt... :)
2019. júl. 19. 17:24
 42/48 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, le tudnád írni őszintén, hogy mit éreznél, ha tudomást szereznél róla, hogy a barátnőd kiírt egy kérdést egy nyilvános fórumon, ahol arra nézve kér tanácsot, hogy érdemes-e téged megcsalnia egy nálad izmosabb, jobb testű pasival, vagy egy 30 körüli, nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező férfival, vagy valakivel, aki bármi más okból izgatja a fantáziáját?

Szóval várná az érveket pro és kontra, hogy éljen-e a lehetőséggel, ha biztos benne, hogy te nem tudnád meg soha, hogy megcsalt.

2019. júl. 19. 17:27
 43/48 anonim ***** válasza:
8%

A #8-#17-es vagyok.

Rövidre kell ezt zárni, mihamarabb tedd meg és többször!

Ha a szex az érzelmekről szólna, rég kihaltunk volna, ha az itt végigolvasható női vergődésnek nevezett érzelmekre hallgatnánk.

A szex érzésekről és vágyakról szól.

Majd 4 évtizedem tapasztalata mondatja, minél keményebben bánsz egy nővel, annál inkább tisztel. Ezért sem kell ezekre a dumákra adni.

Tessék mihamarabb cselekedni!

2019. júl. 19. 19:06
 44/48 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező már vígan leszrja, hogy ki mit tanácsol neki. 😀Eleve tisztában volt azzal, hogy mit is akar tenni. De előtte még provokáció gyanánt kiírta ezt a kérdést, hogy a sok erkölcstelen és nem erkölcstelen népség összecsapjon. Ügyes.......Bár nekem gyanús, hogy nője sincs csak unatkozott.

Utolsónak meg annyit, hogy nem minden nő rajong a keményen bánó fszkalapokért. Az ilyet így lassan 45 évem alatt vágtam ki a pcsába, ahová való, ha keménykedni próbált velem.

2019. júl. 19. 19:54
 45/48 anonim ***** válasza:
Már megtetted?
2019. júl. 19. 21:15
 46/48 anonim ***** válasza:
kamu
2019. júl. 20. 00:03
 47/48 anonim ***** válasza:
94%

"minél keményebben bánsz egy nővel, annál inkább tisztel"

Nem lehet, hogy te kevered a valódi tiszteletet azzal, amikor egy megalkuvó, megfelelési kényszeres, önbizalom hiányos, kapcsolatfüggő nő nem dob ki az életéből akkor sem, amikor te nem tisztelettel bánsz vele?

Én például azokat a férfiakat tudom tisztelni, aki fel merik vállalni a döntéseiket, és képesek értük felelősséget vállalni, és mernek akkor is őszinték lenni, amikor az nem a könnyebbik út.

Akik meg csak arra a sunyi, hazug és megalkuvó megoldásokra képesek, amiről pl. te itt írtál - akár párkapcsolatban, akár az élet más területén, - azok a szememben a férfi testben létező puhap.öcs kategória.

2019. júl. 20. 00:31
 48/48 anonim ***** válasza:
0%

#44 és 47:

:-)

Hajrá:-)

2019. júl. 20. 01:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!