Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megcsalni a barátnőmet az anál miatt?
Kérdező, le tudnád írni őszintén, hogy mit éreznél, ha tudomást szereznél róla, hogy a barátnőd kiírt egy kérdést egy nyilvános fórumon, ahol arra nézve kér tanácsot, hogy érdemes-e téged megcsalnia egy nálad izmosabb, jobb testű pasival, vagy egy 30 körüli, nagyobb szexuális tapasztalattal rendelkező férfival, vagy valakivel, aki bármi más okból izgatja a fantáziáját?
Szóval várná az érveket pro és kontra, hogy éljen-e a lehetőséggel, ha biztos benne, hogy te nem tudnád meg soha, hogy megcsalt.
A #8-#17-es vagyok.
Rövidre kell ezt zárni, mihamarabb tedd meg és többször!
Ha a szex az érzelmekről szólna, rég kihaltunk volna, ha az itt végigolvasható női vergődésnek nevezett érzelmekre hallgatnánk.
A szex érzésekről és vágyakról szól.
Majd 4 évtizedem tapasztalata mondatja, minél keményebben bánsz egy nővel, annál inkább tisztel. Ezért sem kell ezekre a dumákra adni.
Tessék mihamarabb cselekedni!
A kérdező már vígan leszrja, hogy ki mit tanácsol neki. 😀Eleve tisztában volt azzal, hogy mit is akar tenni. De előtte még provokáció gyanánt kiírta ezt a kérdést, hogy a sok erkölcstelen és nem erkölcstelen népség összecsapjon. Ügyes.......Bár nekem gyanús, hogy nője sincs csak unatkozott.
Utolsónak meg annyit, hogy nem minden nő rajong a keményen bánó fszkalapokért. Az ilyet így lassan 45 évem alatt vágtam ki a pcsába, ahová való, ha keménykedni próbált velem.
"minél keményebben bánsz egy nővel, annál inkább tisztel"
Nem lehet, hogy te kevered a valódi tiszteletet azzal, amikor egy megalkuvó, megfelelési kényszeres, önbizalom hiányos, kapcsolatfüggő nő nem dob ki az életéből akkor sem, amikor te nem tisztelettel bánsz vele?
Én például azokat a férfiakat tudom tisztelni, aki fel merik vállalni a döntéseiket, és képesek értük felelősséget vállalni, és mernek akkor is őszinték lenni, amikor az nem a könnyebbik út.
Akik meg csak arra a sunyi, hazug és megalkuvó megoldásokra képesek, amiről pl. te itt írtál - akár párkapcsolatban, akár az élet más területén, - azok a szememben a férfi testben létező puhap.öcs kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!