Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet egy hármasra?
Szerintem egy aljas tetü vagy. Remélem mielőbb kirúg a csajod...
21/L
Szerintem szakíts a barátnőddel, aztán dugd meg a barátnőjét!
23L
Én is hasonló helyzetben vagyok, vagyis az egyik úgymond barátnőjének tuti tetszek, közölte is vele, milyen szerencsés, meg h milyen helyes srác vagyok. Piálós estéket kell szervezni, de lakásra mindenképp.
Ám sztem fontos, hogy legyen meg bennük a hajlam egymás iránt is, különben tényleg csak féltékenység lesz, meg a" már nem vagyok elég neked dolog".
És ha így lesz szarul jössz ki belőle úgyis.
Így nem fog menni. Szerinted a barátnőd nem jön rá? És az sem 100%, hogy a másik csaj benne lenne.
Szerintem 2 dolgot tehetsz: a) parancsolsz a farkadnak és nem nézel más nők után b) szólóban megfekteted a másik csajt. Masodik esetben sanszos, hogy a csaj komolyabbat akar, mint egy patronlövés és hát szakítani sem ártana előtte az aktuálissal. Legalábbis a tisztesség meg a tisztelet így kívánná.
Egyébként mit szólnál, ha a barátnőd ugyanezt akarná a haveroddal?
#4 Ez nem rossz ötlet, de akkor úgy kellene, hogy csak hárman legyünk valahol és megpróbálni abba az irányba vinni a beszélgetést/helyzetet, hogy adja magát a dolog.
#5 Az a baj, hogy teljesen ugyanaz a baráti körünk, szóval ha szakítok vele, akkor elég kellemetlen lenne mindkettőnknek, elkerülni meg nem nagyon tudnánk egymást. Ha meg megfektetném a másik csajt és esetleg a későbbiekben összejönnék vele, akkor meg még rosszabb lenne a helyzet, szóval sehogy sem jó. Próbáltam, de folyamatosan szinte minden buliban, közös piáláson ott van és az idővel mindketten egyre nehezebben tudjuk kezelni a helyzetet. Szóval ja, nem egyszerű. :D
Ebben a felállásban amúgy én sem mennék bele a hármasba.
Elég fura válaszok vannak...
Hozd fel a barátnődnek óvatosan, hogy neki mi a véleménye a hármasról? De ne direkten, hanem valahogy úgy, hogy “képzeld azt hallottam, hogy xy... — Te mit gondolsz erről?” És beszélgess el vele.
A leheto legrosszabb otlet. A ket csaj kapcsolatat vagnad tonkre azert mert keptelen vagy az onuralomra.
Gondolkodj el, vajon ha megis megtortenik az milyen hatassal lesz rajuk? Es altaluk rad. Szerintem rovid uton szakitana veled a baratnod leven a csajok nem akarnak konkurenciat
Amugy meg mi lenne ha a baratnod akarna magat megdugatni a legjobb haveroddal? Az neked hogy esne ha letned h esetlegesen jobban is elvezi a haver farkat mint a tiedet ???
Ha a párom meg akarná fektetni a barátnőmet, megethetné. Én azt mondanám, hogy oké, de akkor legyen vele boldog, én nem kérnék utána sem belőle, sem a barátságból azzal a barátnővel.
Ha mindenképp kell neked az a lány, akkor válassz. Nem várhatod el a barátnődtől, hogy asszisztáljon ahhoz, hogy megdugd a barátnőjét, utána meg mint ha mi sem történt volna, éljetek tovább boldogságban.
Döntsd el, hogy mit szeretnél, ne a baráti társaságodat féltsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!