Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom "hová tenni" a barátnőmet? Részletek lent.
3 hónapja jöttünk össze, ő egy nagyon szép, nagyon jól nevelt (orvosok a szülei), eminens tanuló.
Viszont a szexet illetően teljesen gátlástalan, pl rendszeresen olyanokat csinál, hogy ha nyilvános helyen vagyunk, akkor mosolyogva a fülembe súgja, hogy "szeretném most bekapni a farkad", akkor szex közben rendszeres az ilyen "basszál szét", "azt akarom, hogy szétb..szd a puncimat", meg hasonlók.
Akkot volt olyan, hogy náluk voltunk és a konyhájukban szó nélkül lehúzta a nadrágomat és elkezdett le..pni úgy, hogy a szülei ott voltak 2 ajtóval arrébb a nappaliban.
Legutóbb pl ma étterembe voltunk a szüleivel és elkezdte az étteremben az asztal alatt taperolni a nadrágomon keresztül a fa.kamat, nagyon kínos volt, végig azon paráztam, nehogy a szülei észrevegyék.
Nem igazán tudom ezt a kétféle, különböző személyiséget hová tenni, néha ha nagyon őszinte akarok lenni, kicsit meg is rémít.
Mindkettőnknek a második kapcsolata vagyunk egymásnak, ő 21 éves, én 24.
Attól hogy okos valaki és orvosok a szülei még jó tanuló nem jelenti azt h egy prüd pitsa és csak otthon a sötétben 1 pózban.
Örülj neki h ilyen nyitott
1#
Nem a nyitottságról van szó, nem azzal van probléma.
Nekem ez már kicsit "sok". Nem illik össze az alapszemélyiségével ez a viselkedés.
Nekem az ilyen nők a zsánereim.
Átlagosnak, szelídnek tűnnek (volt hogy külsőre is), közben egy "vadállatok".
Sőt, a legjobb mikor egy ilyen látszatúból te hozod felszínre a démont.
A legjobb párosítás.
Nincs jobb mikor más úgy ismeri "de cuki, kis szende, aranyos" de te tudod hogy egy démon aki felszántja veled a padlót. :)
Na igen ebből latszik a szulei sem tudtak nevelni a helyes magatartást megmutatni max csak a társadalmat de az ettiketit már nem!
De oke a bassssszál szét meg elmegy de az hogy nyilvános helyen os meg a szulei elott is az a legalja! Mond meg neki hogy fejezze be! Ennyi férfiasság szorult beléd?!
5ös, a nimfomán az más. Azon alapból meglátszik a személyiségén is, nem tudja kordában tartani, kisugárzik.
Amiről ő beszél az egy rejtett tulajdonság, perverzió, a vágy maximális megélésére tiltott módon is. A nimfomán pedig azt jelenti hogy bármikor bármit de nem elégül ki soha.
4#
Igen, ő is ilyen külsőre. Szőke hosszú haj, kék szem, szende, nagyon szép arc.
Ahelyett hogy agonizálsz, inkább tégy eleget a kéréseinek és becsüld meg ezt a lányt ! Énis ilyen lányt akarok! :D
F 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!