Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom "hová tenni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom "hová tenni" a barátnőmet? Részletek lent.

Figyelt kérdés

3 hónapja jöttünk össze, ő egy nagyon szép, nagyon jól nevelt (orvosok a szülei), eminens tanuló.

Viszont a szexet illetően teljesen gátlástalan, pl rendszeresen olyanokat csinál, hogy ha nyilvános helyen vagyunk, akkor mosolyogva a fülembe súgja, hogy "szeretném most bekapni a farkad", akkor szex közben rendszeres az ilyen "basszál szét", "azt akarom, hogy szétb..szd a puncimat", meg hasonlók.

Akkot volt olyan, hogy náluk voltunk és a konyhájukban szó nélkül lehúzta a nadrágomat és elkezdett le..pni úgy, hogy a szülei ott voltak 2 ajtóval arrébb a nappaliban.

Legutóbb pl ma étterembe voltunk a szüleivel és elkezdte az étteremben az asztal alatt taperolni a nadrágomon keresztül a fa.kamat, nagyon kínos volt, végig azon paráztam, nehogy a szülei észrevegyék.

Nem igazán tudom ezt a kétféle, különböző személyiséget hová tenni, néha ha nagyon őszinte akarok lenni, kicsit meg is rémít.

Mindkettőnknek a második kapcsolata vagyunk egymásnak, ő 21 éves, én 24.

2019. júl. 7. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele erről?
2019. júl. 8. 08:15
 12/20 A kérdező kommentje:
11: próbáltam már finoman utalni rá, de megbántani sem szeretném, meg azt sem akarom h esetleg azt higgye nem kívánom, mert amúgy meg odáig vagyok érte.
2019. júl. 8. 10:40
 13/20 anonim ***** válasza:
48%

Leginkább akkor ilyen, ha ott vannak a szülei?

Be akarja bizonyítani, hogy ő nem az az ártatlan kislány, akinek kinéz, és aminek apu-anyu nevelte.

Nem vagy vele elég domináns, az a baj.

Legyél kezdeményezőbb, feszítsd te túl a húrt nála, legyen amit már ő nem mer bevállalni.

Másrészt "büntesd meg", ha rosszul viselkedik, lássa, hogy tudod kezelni a helyzetet.

2019. júl. 8. 11:06
 14/20 A kérdező kommentje:
13: ez kifejtenéd kérlek bővebben?
2019. júl. 8. 11:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Már pedig elmondhatod neki, hogy ez így téged zavar...

AZtán persze, megerősítésül keféld meg alaposan :D.

2019. júl. 8. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Melyik részét?
2019. júl. 8. 12:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Mivan, nincs tököd öcsi?
2019. júl. 8. 22:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem a problémát.

Hiszen.

Mi is a helyes viselkedés a szexben?

Miért probléma az, ha egy nő kívánósabb és szokatlan helyzetekben is szereti kipróbálni?

Jó tanács:

A nőket meg sem kell próbálni megérteni. El kell fogadni olyannak, amilyen. Azért, mert jó tanuló és amúgy kiváló nevelést kapott, még nem jelenti azt, hogy frigiditásba hajlóan kell "imádnia" a szexet. Szende és vad. Szuper. Ha nem tetszik a viselkedése, akkor tovább kell lépni!

Még egy tanács.

Kásőbb minden lyány visszavesz a vehemenciából. Addig kell élvezni az ilyen szitukat, amíg lehet.

2019. júl. 19. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg pont hogy ez probléma. Ha pszichológia szemszögből nézzük a helyzetet, szerintem ennek a lánynak van eg-két pszichés problémája. Beszélj vele a gyerekkoráról, a szüleivel való kapcsolatáról. A szülei nem nyomták el? A szex, szexualitás mennyire volt tabutéma fiatalabb korában? Fiatal korában érte valamilyen abúzus? Mert ezek mind kiválthatják ezt a viselkedést.
2019. júl. 19. 21:31
 20/20 anonim ***** válasza:
De nagy mazlista vagy öcsém. Public games, voyeur es még ki tudja mi. Az ilyen eminens lanyok a feszkot igy is szoktak levezetni. Te jackpotot porgettel, mar csak ala kell nyulni es elrendezni.
2020. aug. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!