Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom "hová tenni" a barátnőmet? Részletek lent.
3 hónapja jöttünk össze, ő egy nagyon szép, nagyon jól nevelt (orvosok a szülei), eminens tanuló.
Viszont a szexet illetően teljesen gátlástalan, pl rendszeresen olyanokat csinál, hogy ha nyilvános helyen vagyunk, akkor mosolyogva a fülembe súgja, hogy "szeretném most bekapni a farkad", akkor szex közben rendszeres az ilyen "basszál szét", "azt akarom, hogy szétb..szd a puncimat", meg hasonlók.
Akkot volt olyan, hogy náluk voltunk és a konyhájukban szó nélkül lehúzta a nadrágomat és elkezdett le..pni úgy, hogy a szülei ott voltak 2 ajtóval arrébb a nappaliban.
Legutóbb pl ma étterembe voltunk a szüleivel és elkezdte az étteremben az asztal alatt taperolni a nadrágomon keresztül a fa.kamat, nagyon kínos volt, végig azon paráztam, nehogy a szülei észrevegyék.
Nem igazán tudom ezt a kétféle, különböző személyiséget hová tenni, néha ha nagyon őszinte akarok lenni, kicsit meg is rémít.
Mindkettőnknek a második kapcsolata vagyunk egymásnak, ő 21 éves, én 24.
Leginkább akkor ilyen, ha ott vannak a szülei?
Be akarja bizonyítani, hogy ő nem az az ártatlan kislány, akinek kinéz, és aminek apu-anyu nevelte.
Nem vagy vele elég domináns, az a baj.
Legyél kezdeményezőbb, feszítsd te túl a húrt nála, legyen amit már ő nem mer bevállalni.
Másrészt "büntesd meg", ha rosszul viselkedik, lássa, hogy tudod kezelni a helyzetet.
Már pedig elmondhatod neki, hogy ez így téged zavar...
AZtán persze, megerősítésül keféld meg alaposan :D.
Nem igazán értem a problémát.
Hiszen.
Mi is a helyes viselkedés a szexben?
Miért probléma az, ha egy nő kívánósabb és szokatlan helyzetekben is szereti kipróbálni?
Jó tanács:
A nőket meg sem kell próbálni megérteni. El kell fogadni olyannak, amilyen. Azért, mert jó tanuló és amúgy kiváló nevelést kapott, még nem jelenti azt, hogy frigiditásba hajlóan kell "imádnia" a szexet. Szende és vad. Szuper. Ha nem tetszik a viselkedése, akkor tovább kell lépni!
Még egy tanács.
Kásőbb minden lyány visszavesz a vehemenciából. Addig kell élvezni az ilyen szitukat, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!