Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kalocsához közeli csajokkal...

Kalocsához közeli csajokkal szeretnék ismerkedni, bár nem nagyon hiszem hogy itt fogom megtalálni az első baratnőmet. Részletek lent, vajon sikerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok,kezdem a legelején:

15 éves vagyok, ápolt kedves,vicces,megértõ,érett, belül minden a legnagyobb rendben van. hobbik : foci,bulik, ,,csavargás" filmeket is nagyon gyakran nézek. nem tartom magam szépnek, de csùnya sem vagyok. az egyetlen amit nem szeretek magamban azok a fogaim mert az elsõ 2 fogam fent kifelé áll de nem annyira vészes,jùliusban kerül fel a fogszabályzó. nyáron fogom elkezdeni a testépítést. egyébként vörös a hajszínem 177cm magas vagyok és 62Kg.kezdésnek ennyi elég. Aki ùgy gondolja hogy szívesen beszélgetne velem az kommenteljem :) elsõsorban 15-18 èves csajok jelentkezését várom

2014. máj. 7. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Bács megyei lányok ide is írhatnak! E térség béliek is!
2014. máj. 7. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Kalocsához közeli csajokkal szeretnék leginkább ismerkedni,hogy ha ùgy adodik találkozhassak is velük :)
2014. máj. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!