14-15-16-17 Éves csajok, valaki szeretne ismerkedni? 14/f. (Többi lent).
Figyelt kérdés
Az életvidám és romantikus csajokat szeretem ,az olyanokat akik nem félnek kipróbálni dolgokat akik nyitottak a világ felé :) .Privátban szívesen mesélek magamról :) . És küldök képet is ha akarjátok.2014. máj. 7. 19:48
1/7 anonim válasza:
én elhiszem hogy te nagyon érett vagy de 16-17 nem sok?
2/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak. Nálam nem annyira számít a kor. És volt már 17 éves barátnőm is.
2014. máj. 7. 19:51
3/7 anonim válasza:
Felteszek egy kérdést: Hol laksz? Ha válaszod megfelelő írok neked privátba. (ne legyél túl messze nógrád megyétől) :) :)
5/7 anonim válasza:
14 évesen mit akarsz egy 17 évestől? csajok általában idősebb pasit akarnak, nem fiatalabbat. :) 17/L
6/7 A kérdező kommentje:
Ötödiknek: Hát nekem már volt 17 éves barátnőm is és jól meg voltunk.
2014. máj. 11. 13:18
7/7 anonim válasza:
minden kisfiú itt próbál ismerkedni?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!