Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes lenne megcsalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne megcsalni a barátnőmet az anál miatt?

Figyelt kérdés
Pár hónapja jöttünk össze, a szex jó vele, meg elég jól elvagyunk együtt, de az análról sajnos hallani sem akar. Én viszont nagyon kíváncsi lennék már rá, hogy milyen lehet és így vagy úgy, de ki szeretném próbálni. Eddig türelmesen álltam a dologhoz, próbáltam lépésről lépésre haladni és először ujjal, nyelvvel csinálni neki ott (egyébként élvezte is), gondolva, hogy utána jobban érdekli őt a dolog, de ennél többet azóta sem engedett. :D Nemrég újra elkezdtem beszélni egy régebbi lány ismerősömmel és valahogy szóba került ez a dolog, elmeséltem neki ezt és mondta, hogy ő már elég sokszor csinálta és ha gondolom, akkor próbáljam ki vele. Srácok, ti élnétek egy ilyen lehetőséggel? 18F
2019. júl. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
87%
24-es, akkor lennétek igazán bajban, ha egyszer az összes nő rádöbben erre(én már ezt régen tudom).Akkor aztán bszhatjátok egymás sggét, meg szophatjátok egymás farkát, mert mást nem kaptok.Pár rbike marad, akinek minden mindegy, de az országban élő összes kangörcsös fszt még ők sem fogják tudni kielégíteni.Nézhettek majd nagyokat.Meg is érdemelné a többségetek, amilyen nagy mellénnyel pofázik.
2019. júl. 19. 13:11
 32/48 anonim ***** válasza:
68%

"Csak az a baj, hogy sok nő meg nem fogja fel, hogy sok férfi nem akar monogám kapcsolatban lenni, és lelki támogatást nyújtani egy nőnek."

Ha te is közéjük tartozol, akkor megkérdezhetem, hogy ezt az eddigi partnereid közül hánnyal tisztáztad az ismerkedés során?

2019. júl. 19. 13:23
 33/48 anonim ***** válasza:
81%

"De gondolom, ha a férfiaknál te elfogadhatónak tartod ezt, és még biztatsz is erre mást, akkor következetes vagy, és az ellen sincs kifogásod, hogy - a példa kedvéért - este úgy nyald ki a feleségedet / élettársadat / barátnődet, hogy egy másik férfi spermájának a maradékát lefetyeled ki belőle."

Hidd el nekem, amennyire elvannak már ferdülve szexuálisan, a többséget ez sem zavarja.Örömmel falják a pinát akkor is, ha más vágta tele előtte.Mindenhez van már gusztusuk.Ezeknek ez nem lenne rossz következmény.Ott van a cuckold is élő példának.

2019. júl. 19. 13:23
 34/48 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező te olyan szinten vagy agyh*lott. És érzelmileg egy nagy nulla, hogy az valami hihetetlen.

Nem akarja kipróbálni és kész. Ezt nem igaz, hogy egy kapcsolatban nem lehet elfogadni.

Mindenkinek mások a szexuális vágyai, neki ez pont nem esik bele.

Ha neked viszont igen, akkor legyél már t*kös, hogy szakítasz vele és keresel egy olyan lányt aki szereti az anált, és ne egy gerinctelen f*reg módjára megcsalj egy normális lányt.

Mellékesen ha már sz*pkodnál műf*aszt és hagynád hogy se**be rakjon hát te sem vagy hetero az is fix.

2019. júl. 19. 13:32
 35/48 Liz* ***** válasza:
89%

Szerintem a kérdező már akkor eldöntötte mit fog tenni mikor a kérdést feltette, csupán várta a férfiaktól a pozitív megerősítést (tisztelet a kivételnek), hogy az a minimál bűntudata is elszálljon. Itt megkapta, gratulálok! Nem igazán hiszem, hogy a barátnőd megérdemli ezt csakis azért mert valamit nem szeretne az ágyban. Nem kell ahhoz kipróbálni, hogy valaki eldöntse akarja-e csinálni.

Én azt mondom, ha nem tudod elengedni ezt a vágyadat, akkor szakíts a barátnőddel mielőtt megcsalnád, pláne ha szereted (amit mondjuk kétlek), ez így lenne tisztességes.

2019. júl. 19. 13:49
 36/48 Yskirde ***** válasza:
90%
Mekkora s***fej vagy te úristen. Gondolom te se élveznéd ha ő dugna seggbe téged felcsatolhatóssal, nemet mondanál rá. Pedig lehet a végén, a fájdalmon túl élveznéd. Legalabb egy kicsi gerinced legyen és dobd ki a csajt, ha már a megcsalás gondolata megvan akkor nem érdemled meg őt. Egy rohadt f**z vagy, just sayin
2019. júl. 19. 14:54
 37/48 Yskirde ***** válasza:
92%
Te ezt rég eldöntötted magadban, nevetséges. Remélem rájön, hogy milyen undorító vagy, mert nálad mindenki jobbat érdemel. Dugd csak meg azt a lányt, az is ugyanolyan szánalmas mint te😂
2019. júl. 19. 14:56
 38/48 anonim ***** válasza:
14%

Tedd meg.

Ha nem teszed, akkor mindig ott fog motoszkálni a fejedben a vágy. Akkor majd később teszed meg mással.

Ne törődj a sok károgóval.

2019. júl. 19. 16:06
 39/48 anonim ***** válasza:
88%

"Élni fogok a lehetőséggel és kipróbálom a másik csajjal, utána meg majd meglátom, hogy hogyan tovább. Nem is ismerik egymást, úgyhogy ha minden jól megy nem fog kiderülni."

Most legszívesebben felvenném az acélbetétes katonai bakancsomat, odamennék hozzád és minden tisztességes nő nevében lerúgnám a töködet, te beképzelt nyomorék.

Nem azért, mert análozni akarsz, hanem mert nem becsülöd a párodat, lyuknak tekinted akárcsak azt az útszéli szutykot, aki odatolja neked a hátsó felét tudván, hogy van valakid. Erőszakos, követelező kisfiú vagy, véletlenül sem "férfi".

Kicsit sok itt a belülről rohadó "ember".

2019. júl. 19. 16:21
 40/48 Iphon2020 ***** válasza:
0%
18 vagy próbáld ki
2019. júl. 19. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!