Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt ilyen valakivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt ilyen valakivel?

Figyelt kérdés

Randiztatok innen bárkivel? Mert én igen és életem leg*zarabb randia volt.

Kíváncsi vagyok a történetekre :D

Íme az enyém:

Ostoba és naív 16 éves lány voltam akkor, írogattunk 3hónapig és jó volt.

Ezután találkoztunk és hát...a moziban én fizettem mindent, aztán az a csók te jó ég, épp beszéltem hozzá, ő meg szó nélkül betolta a nyelvét a számba, és ennyi ez volt a nagy csók, semmi szájmozgás 😂😂😂😂 most is elfog a nevetés ha rágondolok xd

Aztán másnap írt hogy szeret😂 de megmondtam neki hogy "szép este volt" de nem szeretnék folytatást.

Még aznap hajnalban írt hogy épp valaki mással smárol én meg mondtam hogy egészségedre xd

Itt a vége:D

Azóta 22/L vagyok💃

2019. júl. 15. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Egy skizofrénnel összejöttem innen :D (A szakításnál derült ki, hogy az volt, a beteges paranoiája miatt lett gyanús)

Azóta 2 másikkal összejött akik kidobták, majd nemrég egy harmadikkal, akivel elvileg együtt is élnek..

Ameddig a csaj meg nem öli a csávót

2019. júl. 15. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Pár éve megismertem itt egy vidéki lányt. Egy évig írogattunk meg telefonon beszéltünk, aztán végre sikerült találkozni. Lett belőle egy kb fél éves távkapcsolat, elvettem a szüzességét meg sokat piáltunk :D De alaposan elcsesztük az egészet (főleg én), úgyhogy vége is lett. Utána nem sokkal felszedett egy nyolcadikos kiscsaj akivel szintén itt ismerkedtem meg. Vele két hét után találkoztunk, első “randin” ágyba rángatott, majd még egyszer volt tali, ugyanilyen lefolyással. Érdekes kaland volt, szerintem nimfomániás volt :D
2019. júl. 15. 19:05
 13/20 StevenUp ***** válasza:
82%

Nekem kettő randi volt innen még fiatalabb koromban (egyik 5 másik 7 évvel ezelőtt)

Az első körben egy ragyogó elbűvölő de kicsit "kétbalkezes" lány volt... Mármint úgy értem hogy kicsit suta... Mindent leejtett hulyesegeket beszélt mert izgult de amúgy egy tök értelmes lány volt...

Úgy ismerkedtünk meg hogy életem első és utolsó privát üzenetét küldtem akkor el (minden más esetben csak válaszoltam)

És elmesélte hogy elaludt az előző randija közben én meg kifaggattam...

Sokáig beszélgettünk meglátogattam iszogattunk és hihetetlenül egymásra találtunk

Aztán eltűnt... Nyomtalanul, hetekig nem is beszéltünk aztán mondta hogy talált egy közelebbi csávót szóval nekem lapát

A második lánnyal sokat talakoztunk, volt benne kicsi túltolt környezetvédelem de ettől eltekintve azt hittem hogy semmi defektje nincs...

Volt... Végre ott feküdt mellettem az ágyban egy jó kölcsönös órál után és mikor dugtunk volna azt mondta hogy "éppen a volt csávójára gondol"

Nem volt szívem kidobni a lakásból de másnap reggel kalap kabát elhajtottam és azóta sem találkoztunk...

Szóval a hülyeségbe én is bele tudok nyúlni rendesen :/

2019. júl. 15. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy jó módú gyönyörű lánnyal, 3 éves kapcsolatunk lett belőle de a végén megcsalt és még én voltam a szar alak. Eléggé összetört, màr 2 ève ennek de még mindig bennem van. Nagyon szerettem és fogalmam sincs mi siklott ennyire félre. De még így sem bántam meg, ezt leszámítva szép 3 év volt.
2019. júl. 15. 20:20
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Egyvalakivel találkoztam innen, életem legjobb döntése volt ♡
2019. júl. 15. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Ismerkedni MINDENHOL lehet. Az más kérdés, hogy mindenhol körültekintőnek kell lenni, itt pont annyi hülye van mint más netes oldalakon, ugyanakkora az esélye a kellemetlen élményeknek. Ha ezt a topicot kellemetlen netes randik kérdésként tetted volna fel kb. ugyanilyen válaszokat kapnál.
2019. júl. 15. 20:57
 17/20 anonim ***** válasza:
#12: 8.-os "kiscsaj"? Atya ég mivé lesz a világ :(
2019. júl. 15. 20:58
 18/20 anonim ***** válasza:
16%
#17: a képek alapján amiket küldött, egyértelműnek tűnt, hogy középsulis, személyesen sem fogtam gyanút. Később derült ki, amikor megláttam a táskájában a tankönyveket 0.o
2019. júl. 15. 22:20
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

Egy hete ismertem meg egy csodás nőt innen, előtte egy majdnem 2 éves viszonyom volt egy fiatalabb gyöngyszemmel, igazából nekem semmi rossz tapasztalatom nincs, örülök is h az ilyen egy alkalom után általánositó bölcsészek elkerülnek.

Az a kevés (a nem emlitettek is) nagyon minőségi ember volt, boldoggá tesz h sikerült megtalálni őket :)

2019. júl. 16. 00:03
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szeretlek! :P LOL
2019. júl. 16. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!