Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt ilyen valakivel?
Randiztatok innen bárkivel? Mert én igen és életem leg*zarabb randia volt.
Kíváncsi vagyok a történetekre :D
Íme az enyém:
Ostoba és naív 16 éves lány voltam akkor, írogattunk 3hónapig és jó volt.
Ezután találkoztunk és hát...a moziban én fizettem mindent, aztán az a csók te jó ég, épp beszéltem hozzá, ő meg szó nélkül betolta a nyelvét a számba, és ennyi ez volt a nagy csók, semmi szájmozgás 😂😂😂😂 most is elfog a nevetés ha rágondolok xd
Aztán másnap írt hogy szeret😂 de megmondtam neki hogy "szép este volt" de nem szeretnék folytatást.
Még aznap hajnalban írt hogy épp valaki mással smárol én meg mondtam hogy egészségedre xd
Itt a vége:D
Azóta 22/L vagyok💃
Egy skizofrénnel összejöttem innen :D (A szakításnál derült ki, hogy az volt, a beteges paranoiája miatt lett gyanús)
Azóta 2 másikkal összejött akik kidobták, majd nemrég egy harmadikkal, akivel elvileg együtt is élnek..
Ameddig a csaj meg nem öli a csávót
Nekem kettő randi volt innen még fiatalabb koromban (egyik 5 másik 7 évvel ezelőtt)
Az első körben egy ragyogó elbűvölő de kicsit "kétbalkezes" lány volt... Mármint úgy értem hogy kicsit suta... Mindent leejtett hulyesegeket beszélt mert izgult de amúgy egy tök értelmes lány volt...
Úgy ismerkedtünk meg hogy életem első és utolsó privát üzenetét küldtem akkor el (minden más esetben csak válaszoltam)
És elmesélte hogy elaludt az előző randija közben én meg kifaggattam...
Sokáig beszélgettünk meglátogattam iszogattunk és hihetetlenül egymásra találtunk
Aztán eltűnt... Nyomtalanul, hetekig nem is beszéltünk aztán mondta hogy talált egy közelebbi csávót szóval nekem lapát
A második lánnyal sokat talakoztunk, volt benne kicsi túltolt környezetvédelem de ettől eltekintve azt hittem hogy semmi defektje nincs...
Volt... Végre ott feküdt mellettem az ágyban egy jó kölcsönös órál után és mikor dugtunk volna azt mondta hogy "éppen a volt csávójára gondol"
Nem volt szívem kidobni a lakásból de másnap reggel kalap kabát elhajtottam és azóta sem találkoztunk...
Szóval a hülyeségbe én is bele tudok nyúlni rendesen :/
Egy hete ismertem meg egy csodás nőt innen, előtte egy majdnem 2 éves viszonyom volt egy fiatalabb gyöngyszemmel, igazából nekem semmi rossz tapasztalatom nincs, örülök is h az ilyen egy alkalom után általánositó bölcsészek elkerülnek.
Az a kevés (a nem emlitettek is) nagyon minőségi ember volt, boldoggá tesz h sikerült megtalálni őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!