Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha a szüleitek, vagy a párotok szülei rátok nyitnának szex közben? Történt már valakivel ilyen?
Egyszer volt olyan hogy a barátnőmet ujjaztam még tinikorban az ágyamon és anyám benyitott valamièrt
Úgy rántottam ki a kezem a bugyiból hogy egy mini hangrobbanást okozott a kèzfejem a levegőben de nem történt semmi anyám nem tette szóvá mi meg folytattuk miután kiment és egyszer se került elő mint téma
A szülők ott rontják el a gyerek nevelését leginkább szexuális téren hogy a gyerek cikinek érzi ezt a szülei előtt és nem mer róla beszélni, holott a szülők nem hülyék ők is ezt csinálták ennyi idősen de mégis azt sulykolják bele a gyerekek fejébe hogy ez rossz dolog
Velem olyan volt, hogy a férj nyitott ránk.
Ami ott volt ordibálás :DDDDD
Szerintem alsó hangon olyan 120-150 decibel:DDDD
Eljöttem, de esküszöm még utcákkal lejjebb is lehetett hallani azt a zimankós ordítást.:D:D:D:D
Rágondolok, sírok:D:D:D
Volt, meg kamaszkorunkban a mostmar anyosom, lazan behozta a meggyszoszt, hogy varjatok meg gyerekek egy kicsit, forro. En meg ott fekszek egy szal punciban hogy wtf, parom meg eppen magara rantotta a takarot, amikor leugrott rolam. A muter meg full lazan. Na mondom nem igaz, hogy nem vette eszre, illetve hogy nem varhatott volna az a rohadt meggyszosz fel orat. :D
Nem beszeltunk rola soha, de ket hetig bujkaltam elole szegyenemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!