Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz ánuszú csajok, nők! Mit reagálnátok arra, ha szex közben a pasitok egyszercsak felnyomná az ujját a seggetekbe?
Kiakadnék.
Szerencsére normális barátom van, és tudja, hogy nekem az no-go zone.
Csak azért kérdezem mert nekem a barátnőm, amíg volt, addig nagyon visszafogott volt, bár én nyitott lettem volna mindenfélére... De én mindig mindent csak kedvesen meglérdeztem, hogy lenne e kedve hozzá (nem).
Viszont a mostani barátja ez a tipikus bunkó pasi, s Ő nem kérdez csak cselekszik. Hallottam konkrét sztorikat is.
Viszont így sikerült bevezetni mindent.
És elvileg a volt csajom is boldog...
Szóval a vegső tanulság, hogy a csajok tényleg az ilyen bunkó, paraszt, erőszakos IQ 0 csávókat szeretik.
Ne foglalkozz ezzel.
Ezt akarta: hát ezt is kapja.
Majd jön normális! :)
Kérdésre válaszolva: Akkora fülest lekevernék neki,hogy leszédülne az ágyról.
Az agymenésedre válaszolva: Sántít a sztorid. Hagyd az exed és ne féltékenykedj. A nőket meg ne hasonlítgasd egy akaratgyenge csajhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!