Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan reagálnátok arra ha kevés a szex?
..nagyon ritkán tudunk szeretkezni, kB 3 havonta egyszer..
Én tartok a babátol hogy becsúszik hiába védekezünk, illetve korán elelvezek..
Feszengek közben.
Csók petting van köztünk
Azért van ilyen kevés szex mert ritkán találkoztok, vagy azért mert a terhességtől félsz?
Ha az utóbbi, ilyen kapcsolatban nem maradnék. Egyrészt nem vagyok önkínzó, másrészt nem lennék olyannal aki ilyen betegesen retteg attól, hogy gyereke legyen tőlem... :D
20L
Hát hvgn találkozunk de ilyenkor is sokat dolgozunk így szinte este találkozunk.
Ő sokszor kezdeményez de én a fentiek miatt elutasitom őt,ami bánt..
Csak akkor vagyunk együtt ha nincsenek itthon szüleim és tudunk fürdeni szex előtt, mert nehéz lenne kimagyarazni h miért fürdök este 2x..
Sajnos nekem csak úgy megy ha előtte kiverem, de utána persze fürdés..
Már megszoktam
Júni 1-jén voltunk utoljáta együtt bár nekünk van egy 10 hós kislányunk aki rossz alvó
Hát hazért nem szexelne velem a Pasim mert ennyire fél hogy Terhes leszek. Akkor dobnám ki a francba. Ilyen parázós selejt nem kell.
Vagy köttese el magát.
23 N
Az én barátom sincs velem annyit amennyit szeretném hogy legyen, ő a fáradtság miatt nem képes annyiszor a szexre mint amennyiszer én kívánnám, sokszor mérgemben eszembe jut hogy akkor inkább dugok mással, de nem lennék rá úgy képes. Így csak elfogadom ami van..
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!