Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy reagálnátok arra, ha nem tudnátok a barátotokat/férjezett a csúcsra juttatni?

Figyelt kérdés

Ti frankón elélveznétek, de a párotok nem. Miután ti elmentetek, ő abba is hagyná, de nem szólna. Persze ti ezt tudnátok. Erre esetleg még próbálkoznátok, de erre ő "Áááá ez nem baj, ne izgasd magad!"

Én nem szóltam neki, de nem tudom, hogy észrevette. Ez zavarna amúgy titeket.

2017. aug. 16. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Fuss neki mégegyszer. Te vagy a ffi, és nem tudod, hogy a nő észrevette? Vagy te vagy a nő, téged zavart, de nem szóltál a ffinek?
2017. aug. 16. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Észre lehet venni.

Szarul esne és addig csinálnám amíg el nem durran

Nekem nincs hüvelyi orgazmusom szóval szex közben el se tudok menni

2017. aug. 16. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
A magyarázat zavaros.De a kérdést értem! Ha csak nem aszexuális,biztosan van olyan testi vagy lalki mód,amivel orvosolható! Nem adnám fel!
2017. aug. 16. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Te valami kisgyerek vagy aki 1 másodperc alatt eldurran hokiban, és arról álmodozól közben h lány nem tudna kielégíteni?

Rettentő ritka az olyan eset amikor a férfi nem megy el, inkább a fordítva.

2017. aug. 16. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a srác. 23 vagyok, a barátnőm 24. Bocsánat, ha zavaró volt a magyarázat!
2017. aug. 16. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ok, így már értem. Igen, észrevenném, és zavarna, olyan értelemben, hogy szeretném, hogy ő is élvezze(n). Mindenképp kideríteném, mi lehet az oka, és sokat megtennék azért, hogy a csúcsra juttassam.
2017. aug. 16. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ilyen prűd csajjal nem lennék, komolyan... Nem akarja, h elélveztesse a párja?! Pfff.. Valszeg szexelni sincs kedve, csak a te kedvedért.

Én keresnék vki mást :)

20/L

2017. aug. 16. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Uhh hülyén fogalmazol... Mindegy , ha meg te nem akarod, h elelveztessen, akkor meg te vagy a hulye ...
2017. aug. 16. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
velem is sokszor volt, hogy nem tudtam elmenni miért lenne ez furcsa? Nem volt kedvem de neki igen ennyi 22F.
2017. szept. 8. 17:40
 10/10 Tseppkoe ***** válasza:

"...Én nem szóltam neki, de nem tudom, hogy észrevette. Ez zavarna amúgy titeket..."

*

...?.?.?

2021. febr. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!