Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha valakivel történt hasonló, akkor mi a legjobb, amit tehetek?
Bulizni voltam, és felmentem egy sráchoz. Nem volt szex, csak petting, meg egy kis orál. A végén a lábamra ment el, majd pár percre rá, megkért, h menjek el, mert ő el fog aludni, és nem akarja, h bárki (szüleivel lakik) meglásson. Már ez elég megalázó volt. Arról nem is beszélve, h jó adag sperma volt a lábfejemen, amit próbáltam letörölni, de a harisnya miatt, csak még jobban szétkenődött, a srác meg sürgetett, így vonakodva bár, de felvettem a cipőmet, és távoztam. Most éppen az első buszt várom, és picit több, mint egy óra múlva érek csak haza. Addig nem veheteme a cipőm, ami tiszta lucsok, és az csak egy dolog, h rohadt kellemetlen, meg majd szétfagy a lábam, de nem tudom, h a cipővel mi lesz. Ki lehet azt valahogy takarítani, vagy már mindegy neki, mert beissza, mire haza érek? Sajnálnám, mert szép kis topánka, de biztos nem tudnám jó szájízzel viselni, azzal a tudattal, h ennek a bunkónak a spermája ivódott a cipőbe... :/ Valaki járt már hasonlóképpen, h spermás lett a cipője, vagy spermás lábbal lépett a cipőjébe? Ha igen, mik a tapasztalatok, mire számíthatok, esetleg mit lehet tenni, h megmentsem a cipőmet? Gondoltam rá, leveszem, de minek, ha már úgy is olyan, és így is majd szét fagy a lábam. Meg a fekete harisnyán is igen feltűnő, a két tenyérnyi folt, így legalább a cipő takarja egy picit... :(
Összességében jó nagy szívás volt ez az este, én is jó hülye voltam, de ezt egy életre megjegyeztem! Soha többet random pasi, mert akárki lehet, róla sem gondoltam, h ilyen bunkó, h kérdezés nélkül a lábamra durrant, utána meg elzavar úgy ahogy vagyok... :( De meg is érdemlem, ha ilyen felelőtlen vagyok. Bocsi, h ennyit írtam, csak a pia beszél belőlem, meg az unalom várakozás közben.. Lényeg, h ha lehet szeretném legalább a cipőt megmenteni, ezért ha valakinek van hasonló tapasztalata, légyszi ossza meg velem. Köszi
Nedves szivaccsal töröld ki, néhányszor ismételd meg (a törlést!). :)
Nem is baj, ha mindig eszedbe jut...
Nedves szivacs elég lesz?! Valami tisztító szer esetleg? Csak egyszer érjek haza, kíváncsi leszek sikerül e kitisztítatni. Utána egy fóró zuhany, és estig fel sem kelek! Jaja, ezt nem felejtem el egy darabig, túl naiv voltam, azt hittem rendes a srác, és tudunk egymással mit kezdeni... Pedig hányszor megfogadtam már, h buliban nem ismerkedem... :/ De inmentől kezdve ez már valóban komoly vissza tartó erő...
2-es, bárcsak álmodtam volna! De sajnos az élet sokszor durvább dolgokat képes produkálni az álmainknál. Ezért is hallani sokszor, h "ezt még a legvadabb álmomban sem gondoltam volna".
Ez egy anti-Hamupipoke tortenet!
Kerdezo, ezen a nok tobbsege atesik, ne utald nagyon magad masnap...
Ne írjatok privátot, úgysem válaszolok! Most egy darabig nem is akarok pasiról hallani! Amúgy is a kérdésem lányoknak szólt, h valaki járt e már hasonló képpen, illetve, h tudok e még valamit kezdeni a cipőmmel... Ezen kívül más nem érdekel, mert fáradt vagyok, zúg a fejem, fáj, fázik, és dzsuvás a lábam, szégyenlem is magam, a busz is lassan halad, szóval nem, nem akarok még privát üzeneteket is. Csak azért vagyok még az oldalon, mert nem szeretnék véletlen sem elaludni, és tovább menni.
Aki azt írta, h ne leheljek másra: ad 1, miért tenném?! Ad kettő, a számba nem ment semmi olyan, ami kellemetlen lenne, de ha ment is volna, már elszívtam 2 cigit, és bekaptam egy rágót. A lábam na az tényleg gáz most. De ezt inkább hagyjuk is, ha haza értem makd rendbe kapom mindenem, és próbálok nem túl sokat gondolni erre a kis megtévelyedésre.
A koromat nem árulom el, csak annyit, h 25 és 35 között vagyok.
Szerintem rosszul reagáltál. Ha ilyen eset van, akkor sürgethet a pasi akárhogy, megmondom neki, hogy nem úgy megy az! Nem érdekel engem, ha meglátják a szülei, ha ennyire gyerek, miért hozott fel? És engedély nélkül megyek a fürdőszobába, magamra zárom az ajtót, és szép kényelmesen lezuhanyzok, megmosom a harisnyát, szívatásképpen még hajat is mosok, és megszárítom. Akár két órát is bent elvacakolok direkt az ő kedvéért, ha már ilyen bunkó.
Persze piásan nem lehet olyan jól gondolkodni.
Aztán még az anyja előtt odavetném neki, hogy nem voltál valami nagy szám, csak csalódás.
Ne haragudj
De most nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek
A srácot és téged se minősítések inkább mert letílt a GYIK
Nézd topànkádnak nem lesz baja ki lehet kézzel mosni
De ha valami Deichman-os ilyen olyan bőr akkor vegyél hozzá tisztító habot és a Csíny letudva !
Nah minden jót Aranyom Máskor legyél okosabb
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!