Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt ilyen valakivel?
Randiztatok innen bárkivel? Mert én igen és életem leg*zarabb randia volt.
Kíváncsi vagyok a történetekre :D
Íme az enyém:
Ostoba és naív 16 éves lány voltam akkor, írogattunk 3hónapig és jó volt.
Ezután találkoztunk és hát...a moziban én fizettem mindent, aztán az a csók te jó ég, épp beszéltem hozzá, ő meg szó nélkül betolta a nyelvét a számba, és ennyi ez volt a nagy csók, semmi szájmozgás 😂😂😂😂 most is elfog a nevetés ha rágondolok xd
Aztán másnap írt hogy szeret😂 de megmondtam neki hogy "szép este volt" de nem szeretnék folytatást.
Még aznap hajnalban írt hogy épp valaki mással smárol én meg mondtam hogy egészségedre xd
Itt a vége:D
Azóta 22/L vagyok💃
Egyszer megismertem itt egy lányt. Maga a randi szuper volt, a lány szép és csinos, és rendkívül intelligens ami nekem nagyon fontos. Azt hittem megfogtam a tutit.
Aztán pár randi után kiderült, hogy mentális problémái vannak, és elő is jött.
Azóta nem nagyon merek itt ismerkedni senkivel.
Na, ez megint az oldal lehúzása, szidalmazása.
Rossz randi bárhol "összejöhet", bármilyen indítással.
Én meg olyan pár ismerek, akik itt kezdtek beszélgetni, ma házasok két gyerekkel és szépen elvannak.
U.I: Az itt megszólalók mindig különbek a többinél. Nem, nem azok, sőt.....
Oh azóta innen senki nem jöhetett szóba :D
Én viszonylag normális vagyok de kinek nincsenek hülyeségei, szóval volt akit megismertem de mikor képet kértem letiltott xd
Oh te szegény.
Hasonló sztori nekem is van
Kb ugyanez mint nekem
Csak velem közölte a srác, hogy nincs nála gumi de nyugodjak még Ő tud vigyázni
De ha még is terhes leszek. Tett félre Abortuszra pénzt.
Szerintem nem kell mondanom. Nem volt hosszú a randi és folytatás se lett
Természetesen Ő is írt, hogy épp egy dögös vöröst dug hátulról és így bír nekem írni
Mondom egészségedre....
🤣
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!