Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Négy éve nem feküdtem le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy éve nem feküdtem le senkivel, szerintetek ez mennyire gáz az én koromban?

Figyelt kérdés

32 éves ffi vagyok.

Amúgy minden normálisan egészségesen működik testileg nálam. Próbálok is barátnőt, stabil, párkapcsolatot találni, de valamiért nem sikerül.

Komoly párkapcsolatban képzelem a szeretkezést, az úgy nálam nem működik, hogy csak felszedek valakit egy lefekvésre. Miért riasztja ez el a lányokat?

2019. júl. 13. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nincs ebben semmi fura. Ilyen az élet. Ha nincs autód nem vezetsz. Ha nincs csajod nem szexelsz. Ennyi.
2019. júl. 13. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem gáz. Hajrá!
2019. júl. 13. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Én sokkal jobban becsülöm azt a férfit, aki így áll hozzá; nem pedig úgy ,,hogyha nincs ló jó a szamár is". Semmi extra nincs ebben.
2019. júl. 13. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Én is ennyi vagyok, és egy év alatt kb. 20 lánnyal feküdtem le, mert stabil párkapcsolatot nem akarok, de a szex hiányzik, tehát maradnak az alkalmik és szexkapcsolatok. Nem vagyok rá büszke, de ez van. :D Ha téged ez nem vonz, szíved joga.
2019. júl. 13. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Én közel 7 éve nem voltam nővel. Mennyire gáz? NAGYON! Bár az is igaz hogy nagyon nehéz komoly kapcsolatra olyan lányt találni aki elfogad egy átlagos fiút is, és nem keresi az extravaganciát...
2019. júl. 13. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Annyira gáz, amennyire te annak érzed. Nem az számít hány év, hanem hogy mennyrie tudsz ez mellett "kijönni magaddal". Ha ez kérdésként felmerült benned - akkor te magad is gáznak érzed, úgyhogy változtass. A sex jó kár az embernek megvonnia magától :)
2019. júl. 13. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Akiket ez riaszt azokkal meg ne foglalkozz. Sokan vannak akiknek szintén normál az értékrendje és vonzó tulajdonságnak tekinti ha nem fekszel le bárkivel egy kis érzelemmentes szexért.

32/N

2019. júl. 13. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
40%
Hogy bírod ki? Gondolom azért maszturbálni szoktál, különben már megerőszakoltál volna vkit.
2019. júl. 14. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, maszturbálni szoktam. Mondtam az elején, hogy normálisan és egészségesen működöm, testileg és szellemileg is.
2019. júl. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!