Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nem feküdtem le senkivel. Az első kapcsolatomra vezethető vissza, hogy nem érzek túlzott vágyat?
Elég csalódás volt az első kapcsolatom.
Nekem sosem volt jó a szex, mert a pasim önző volt és csak magára gondolt, hogy neki jó legyen. Az érzelmi terrort is előszeretettel nyomatta.
Egy idő után teljesen elment a kedvem a szextől, azóta kapcsolatom sem volt.
Igen, teljesen biztos hogy az előző kapcsolat miatt van.
Csak olyan pasival feküdj le aki odaadó, önzetlen és a te élvezeted fontosabb neki mint a sajátja.
A szexben akkor kap az ember legtöbbet ha elsősorban adni szeret.
Én 12 éve nem feküdtem le senkivel
De nálam egyszerűbb a képlet. Dagadt vagyok. És a szex sem a “fő tárgyam”
Tanulj meg nemet mondani az ilyen viselkedésre, és akkor nem lesz semmi kényszer. Lesz jó szexuális kapcsolatod. Olyan amiről most még el sem tudod képzelni. Ha lelkileg jól fogod érezni egy férfinak a társaságában magad akkor az érzések hozni fogják a vágyat is. Az irányba menjél, hogy ki mellett van örömöd, mert ott lesz jó a szex is.
Ahol ez nincs meg ott zsákutca, csak idő, meg energiapocséklás, azokat jobb ha kihagyod az életedből, tényleg semmit nem vesztesz velük.
nekem 8 évig volt kapcsolatom, jó volt a szex.
annak vége lett, és évekig nem nyúltam magamhoz csak pár alkalommal. jól elvoltam hónapokig nélküle.
utána már ennyit se igényeltem.
találkoztam közben pasikkal, alkalmam is lett volna szexre, (pedig 90kg vagyok, ezt annak a válaszolónak írom, aki azért nem szexel mert "dagadt", mindig lett volna partnerem hozzá), de nem indított be egyik sem.
és nem rég jött egy olyan férfi, aki ahhh...úgy vonz mint a mágnes, azóta töménytelen mennyiségű a szex, és kívánom is mindig.
kérdező, nincs veled baj, hidd el, ha találkozol olyannal akivel tényleg működik a kémia, akkor vissza tér a kedved is.
Egx nőnek százszor nehezebb elmenni mint nekünk férfiaknak , ezért TOBB figyelem kell rájuk és minden egyes test részükre, ugye értesz engem.
Idősebb pasi??
Hat nem is tudom....:( :) talán.
De szerintem nagyon fontos egy kapcs a komunikacio és negatív ha v ki onzo nem szeret adni.
F.
rossz dolog, tényleg, feleségemnek is ilyen volt az első pasija és habár ma már szóba sem állna ilyen pasikkal, akkor még kezdő volt, csitri, és azt hitte ez normális egy kapcsolatban és nem tudott mit csinálni.
Szerencsére erőt merített magán, szakított és utána nem zárkózott be és 1-2 kaland után jöttem én. Meg kell mondanom, nehéz volt az eleje, mert érződött a pasi hatása, a stressz, a bizalmatlanság, a rossz élmények, de azért sikerült legyőzni és most ő a legfelszabadultabb lány szexben akit valaha is ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!