Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lányok, nők első alkalommal mennyire vagytok gátlásosak a partnerekkel?
Úgy értem hogy mondjuk az első pár alkalommal inkább sötétben vagy teljesen mindegy??
És mennyire vagytok be vállalosak??
Pl rögtön le sz..átok meg hasonlók?
Köszönöm a válaszokat
Jujj, ez a kérdés, fáj! Bevállalos egyben írva kicsit jobb lenne. A szopást meg miért pontozod ki.
A gátlásosság személyfüggő. A szopás még annyira. Ezek "személyiség", s nem alkat kérdései.
Amúgy nem vagyok gátlásos, nem szopok, s mindent nem ohajtok bevállalni. De nem tudom, mit értesz bevállalóság alatt.
Miért hiszik azt, hogy a szexhez való hozzáállás testalkat kérdése? Nsgyon buták vagytok.
Én nem szexeltem a sötétben, ha nem jövök be neki meztelenül az ő bajs, én nem árulok zsákbamacskát. Szeretek szopni, bevállalós meg nem tom mitől lesz egy nő. Anált például még nem engedtem, ez elég lohasztó szokott lenni a férfiaknál.
Félre értették, én is kövér nő vagyok.
Csak 13 évig volt párom és mindent vele csináltam először.
És kicsit félek attól hogy csalódni fog a külsőmben az új?
Röviden ennyi
nem válasz a kérdésre de csak megemlítem.
a telt nők a legjobbak ezerszer szexibbek nagyon sokan vagyunk így.
Ha nekem hasonló barátnőhöz lenne szerencsém látni akarnám ő pedig engedné mert egyértelmű hogy tetszik nekem.
A szopás és anál alap és nem foglalkozom gátlásokkal mint húszévesen.)
43N/115kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!