Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori az, hogy egy 20 éves szűz lánynak az első együttlétnél több orgazmusa is legyen?
En szeretem a molett lanyokat, szerintem nem is rondak, es kifejezetten jo a szex veluk.
Szerintem amugy siman lehet tobbszori
Minden punci más és persze a viselője is!!
A fiúknál ugyanígy...
Százalékot vársz vagy mit? Vannak akik el sem élveznek, legtöbben örülnek már egynek is, kevesebben vannak azok, akiknek több orgazmusa is van rendszeresen.
Első alkalomnál meg egy rakás dolog számít... a pasi érti-e a dolgát, vagy ő is kezdő, mennyire fáj a lánynak, mert lehet a pasi nagyon király, ha olyan lánnyal fut össze, akinek kell egy hónap mire megszokja a dolgot és nem fáj neki, függ attól is, hogy mennyire félénk, el tudja-e magát engedni, az sem mindegy, hogy mást már csináltak-e, petting stb, ismerkedtek-e már egymás testével.
Mivel elég sok feltételnek kellene megfelelni, a válasz az, hogy nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!